Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

Pa i alternative su od predhodne uprave, ne kapiram?

Послато са ONE TOUCH 4033X уз помоћ Тапатока

Pa razlika je u visini ugovora.

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Gledalo se malo i na kvalitet, jer u suprotnom bi i Vulicevic krenuo tim stopama a Bugarin bio prva akvizicija! Meni je od početka bilo zao Lukaca, jer je pored odlične konstitucije imao i neku harizmu za velike utakmice, dok je Zivko sve suprotno od tog...

Послато са ONE TOUCH 4033X уз помоћ Тапатока

Edited by Geo
Posted

U novostima pise da je malo kasno da prvi susret odigra lomic, ali da je tu bandalovski koji ce da zameni "umornog" petrovica.

Jbt, ima li neko od novinara muda u ovoj zemlji da napise da je petrovic los bek, i da je iz tog razloga kupljen lomic?

Posted

Naravno da nema. Možemo biti srećni ako ne odluče da sruče na Fabricia sve ono što treba napisati o Petroviću.

Posted

gle, gle, izgleda da dolazak lomića uopšte nije siguran. klub neće da mu da raskid ugovora na svoju štetu, izgleda. džabe mu je što se dogovorio sa partizanom:

Partizan i Marko Lomić su se dogovorili, ali levi bek i čelnici Mordovije nisu. Zato je povratak povremenog reprezentativca Srbije u Humsku 1, za sada, na čekanju. Naime, 32-godišnji defanzivac je tokom vikenda bio u neprestanom kontaktu sa klubom iz Saranska, međutim, kako sa Rusima nije utanačio finansijske uslove raskida ugovora koji mu ističe tek u junu 2017. godine, tako su automatski smanjene šanse da ponovo zaduži crno-belu opremu.

Doduše, one i dalje postoje, ali je pitanje kolko rukovodioci Parnog valjka imaju strpljenja i dokle su spremni da čekaju Marka Lomića. Pogotovu što u ponedeljak u ponoć ističe rok za prijavu dodatnog igrača na listu licenciranih za četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a da bi uopšte mogao da računa na Lomića, bar za revanš, Partizan bi morao da ga „zavede“ u UEFA 24 sata pre prve utakmice sa BATE Borisovim.

Vremena je malo, zahtevi Marka Lomića prema Mordoviji, takođe, nisu mali, a pošto crno-beli već u ponedeljak jutro putuju za Belorusiju deluje da će u dvomeč baraža za plasman u grupnu fazu Lige šampiona bez dugo najavljivanog i priželjkivanog pojačanja.

http://www.mozzartsport.com/vesti/trka-s-vremenom-marko-lomic-neizvestan-bandalovski-opcija-za-levog-beka-u-borisovu/113190

Posted

ahahaha, lomić "prevario" vučelića.  :Hail:

Vučelić grmi: Lomić nas je prevario, što se mene tiče on neće doći u Partizan!

"On je u petak rekao svoje uslove na koje smo mi pristali, izgleda da nas je prevario", poručio potpredsednik Partizana

http://www.mozzartsport.com/vesti/vucelic-grmi-lomic-nas-je-prevario-sto-se-mene-tice-on-nece-doci-u-partizan/113216

sve u svemu, ima rok do 14h da sredi sa mordovijom svoje papire, inače ništa od transfera.

Posted

izgleda je lomara out. za sad smo osuđeni na necu petrovića i tutu prvog bugarskog. bar tako kaže vučela.

Posted (edited)

Lomic ocigledno nije pratio slucaj Lukovic kad je mislio da ce Rusi bilo sta da raskinu na svoju stetu.

usplahireni Vucela  :cry:

Edited by katamaran
Posted

i meni je najžalije vučele

:(

Posted

Ovo mu je poslednja prevara

:D

Posted

Kako mi je drago sto je i vucelica neko zajebao.

Pravi se lud, ne kupuje beka,nervira nas sve a sad malo on neka vidi kako je.

Posted

obrni okreni uprava je kriva, stisli su se za < 50k i praktično odustali od lomare pre 10-tak dana ali im je u četvrtak došlo iz dupeta u glavu da bi forsiranje petrovića moglo skupo da ih košta

- lomara ih nije mogao vozati 10 dana, imali bi vremena da dovedu drugog levog beka

- sada šta je tu je videćemo da li je eventualnih 2 milke koje bi se mogle dobiti od prodaje petrovića, pod uslovom da se popravi za 80%, bilo vredno kockanja sa 10 milki koje su na dohvat ruke

Posted

Kako mi je drago sto je i vucelica neko zajebao.

Pravi se lud, ne kupuje beka,nervira nas sve a sad malo on neka vidi kako je.

Mda, eno ga izjeo testise od nerviranja, razmišlja da li da se ubije ili da se povuče u manastir.

Posted

Ali ovo mu je poslednja prevara 

:lol:

Posted

Ali ovo mu je poslednja prevara 

:lol:

Vucela hvata Lomica na delu

zss-tex-br-802-poslednja-prevara-slika-4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...