Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Namešteno je u svim varijantama.

Inače, nema se za čim žaliti. Olešili su nas grdno, bilo zrelo za petardu. Partizanova odbrana ni na forumskom fudbalu ne bi sačuvala mrežu, tri tololigaške ekipe im daju 7 golova u 3 utakmice. Petrović je neopisivo jeziv, neka se vrati Risto Lakić sve mu je oprošteno. Kapiten isto jeziv vrečeras. Znaš šta si odigrao kada ti je Babović najkonkretniji i najopasniji na oba boka. Zakleo bih se da je ovaj Stanisavljević zalilao potpuno identičan gol (ista pozicija na istoj strani terena) iz slobodnjaka onim Madjarima u prvom kolu LE kvalifikacija.

Jedino je bedak što Voša ima motiv da igra samo protiv Partizana. Već protiv Plzena će glatko da popuše a protiv Zvezde neće povezati dva pasa kojima su večeras urnisali Partizan. Šteta što im je forma tako neobjašnjivo volatilna, bili bi ozbiljni kandidati za titulu.

Gledao sam 3 Vošine utakmice ove sezone i on je valjda dao 4 gola, sve lepši od lepšeg. Generalno mi se dojmio, pride je i levak. Kako to da je on prošao ispod radara, dečko ima 26 godina?

Izvinjavam se za off.

Situacija se otrgla kontroli. Vozac napao sudije, sale kapiten komesara za bezbednost a vucela mahinalno kreno da zove miru markovic...

Edited by Bright Billy

Gledao sam 3 Vošine utakmice ove sezone i on je valjda dao 4 gola, sve lepši od lepšeg. Generalno mi se dojmio, pride je i levak. Kako to da je on prošao ispod radara, dečko ima 26 godina?

Naš radar je nabaždaren na Trajkoviće, Kosoviće i Grbiće.

ponekad uspe da se provuče neko tipa vulićević. generalno radar nam je baždaren, i to vrlo dobro, na 12-13ogodišnjake.

Naš radar je nabaždaren na Trajkoviće, Kosoviće i Grbiće.

Prošao je ispod bilo čijeg. Ok, kapiram kakve su skauting službe u našim klubovima, ali u principu se svako ko za pedalj odskoči od TSL mulja pomene u nekoj kombini. Za Stanisavljevića nisam nikad čuo a ima, ponavljam, 26 godinica. Ovo što sam od njega video u te 3 utakmice je bolje od bilo kog Zvezdinog levog spoljnjeg deceniju unazad. Za vaše levake nisam dovoljno kompetentan.

zato sto je odrastao u Austriji i tamo igrao do pre 2 god kad je dosao kod nas u Slogu iz Petrovca na Mlavi, pa Donji Srem, Ofk i sad Vosa.

Hvala na podacima. 

jebes fudbal, forumski zvezdasi izdominirali topikom.

bilo bi lepo da modovi pobrisu ta sranja, neprijatno je to citati.

+1

Zajedno sa onim transferom neprijatnosti kako golman sklanja ruke od penala. Sve razumem i raspust i vrućinu i dosadu, ali što je mnogo mnogo je

Vitese raskinuo ugovor sa Urosom djurdjevicem jer ne racunaju ozbiljnije na njega.

Nadam se da ga nece ove nase budale sada moliti da dodje kod nas, kad nas je covek odjavio pre par dana.

Nismo mi te sreće. Mi kad zagrizemo™ za neko drvo, to ne može da osujeti čak ni Zvezdina politika dovođenja čitavih tovara građevinskih radnika maskiranih u fudbalere.

Edited by beowl

+1000

od viška glava ne boli, treba izdržati surov ritam "nedelja 1-2

ili 2-1"l tokom sezone.

+2

Veliki stres, razara organizam iznutra :-(

Послато са ONE TOUCH 4033X уз помоћ Тапатока

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...