Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

Previse ceka Milinkovic s izmjenama. Vjerovatno bi uveo Lukica umjesto Brasanca.

Edited by reginald

• Replies 13.1k
  • Views 802.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imate razloga da nas zajebavate, josh jednom se dokazalo da su prelazi 1-2, 2-1 ... nesto sasvim normalno i ocekivano

recimo da je zaslužena pobeda vojvodine.

:lolol:

ne verujem se povredio....bio je los, kao i ostatak ekipe. jedino su Balazic, Vulicevic i Abu odigrali, ostali nista, a Petrovic i Fabrisio skandalozno.

Koliko god da je bio los, bio je par klasa iznad magije. Napravio bi jos par sansi do kraja.Gurnuo je dve lopte za gol u drugom, al je jednom debeli Boza pocetnicki usao u ofsajd, a drugi put je Babo reagovao poput  puza kvadriplegicara.

Ajmo iz x u 2!

308380_zvezdan-terzic01-blic-masanori-jo

:lolol:

ono što sam video fudbala od 35.-40. minuta, cirka 20ak min efektivne igre

Sudija je kreten totalni, za šta je sve on delio kartone, pa to nema ni u crtanom filmu. Naročito mi je upečatljiv Ožegovićev karton, čovek stoji i ne pomera se, igrač Partizana naskače preko njega, sudija mu daje karton. Ludilo.

Partizan ima dosta problema na nekim mestima u timu, ali mislim da je golman najveći. Meni se Živković (golman) ništa ne dopada, prosek koji brani ono što bi i drugi odbranili, prima ono što bi i drugi primili, a ume i da kiksa i pogrešno ceni. . Isto tako mi se ništa ne sviđa ni ovaj Brazilac štoper, kiksara i tempirana bomba sa lošim karakterom. Božinov mi se, sa druge strane, dopada, ali mora da bude agilniji i konkretniji, ovako je stalno nešto nedorečen. Za neke druge su čaršavi već napisani, ne bih imao šta da dodam.

U Vojvodini je Ožegović stvarno dobar i ima potencijal, Puškarić ubedljivo najgori na terenu već treću utakmicu kako ga gledam. Golman isto veoma tanak, potencijalna katastrofa u najavi. 

Imate razloga da nas zajebavate, josh jednom se dokazalo da su prelazi 1-2, 2-1 ... nesto sasvim normalno i ocekivano

Jes, meni sad baš teško zbog vašeg poraza :fantom:

Koga zabole, dal je tebi tesko ?

Nervozan si nešto druže :(

Koga zabole, dal je tebi tesko ?

Ne treba zarez tu.

Nervozan si nešto druže :(

Naravno , gledao sam Babovica i Petrovica 90. minuta, plasim se za utorak ...

Ma prolazite bate, lako je evropu igrati...

Dobro je ovo, wake up call.

Izgleda da nikog ne interesujemo, ni pedeset navijača Zvezde na ovom topiku u poslednjih par sati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout