reginald Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 (edited) Previse ceka Milinkovic s izmjenama. Vjerovatno bi uveo Lukica umjesto Brasanca. Edited August 13, 2015 by reginald
Geo Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Imate razloga da nas zajebavate, josh jednom se dokazalo da su prelazi 1-2, 2-1 ... nesto sasvim normalno i ocekivano
J.R. Cash Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 ne verujem se povredio....bio je los, kao i ostatak ekipe. jedino su Balazic, Vulicevic i Abu odigrali, ostali nista, a Petrovic i Fabrisio skandalozno. Koliko god da je bio los, bio je par klasa iznad magije. Napravio bi jos par sansi do kraja.Gurnuo je dve lopte za gol u drugom, al je jednom debeli Boza pocetnicki usao u ofsajd, a drugi put je Babo reagovao poput puza kvadriplegicara.
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 ono što sam video fudbala od 35.-40. minuta, cirka 20ak min efektivne igre
Ayatollah Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Sudija je kreten totalni, za šta je sve on delio kartone, pa to nema ni u crtanom filmu. Naročito mi je upečatljiv Ožegovićev karton, čovek stoji i ne pomera se, igrač Partizana naskače preko njega, sudija mu daje karton. Ludilo. Partizan ima dosta problema na nekim mestima u timu, ali mislim da je golman najveći. Meni se Živković (golman) ništa ne dopada, prosek koji brani ono što bi i drugi odbranili, prima ono što bi i drugi primili, a ume i da kiksa i pogrešno ceni. . Isto tako mi se ništa ne sviđa ni ovaj Brazilac štoper, kiksara i tempirana bomba sa lošim karakterom. Božinov mi se, sa druge strane, dopada, ali mora da bude agilniji i konkretniji, ovako je stalno nešto nedorečen. Za neke druge su čaršavi već napisani, ne bih imao šta da dodam. U Vojvodini je Ožegović stvarno dobar i ima potencijal, Puškarić ubedljivo najgori na terenu već treću utakmicu kako ga gledam. Golman isto veoma tanak, potencijalna katastrofa u najavi.
Pokojni Ruxin Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Imate razloga da nas zajebavate, josh jednom se dokazalo da su prelazi 1-2, 2-1 ... nesto sasvim normalno i ocekivano Jes, meni sad baš teško zbog vašeg poraza
gervasius twinkleminkleson Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Koga zabole, dal je tebi tesko ? Ne treba zarez tu.
Geo Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Nervozan si nešto druže :( Naravno , gledao sam Babovica i Petrovica 90. minuta, plasim se za utorak ...
Pokojni Ruxin Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ma prolazite bate, lako je evropu igrati...
Goranz Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Izgleda da nikog ne interesujemo, ni pedeset navijača Zvezde na ovom topiku u poslednjih par sati.
Recommended Posts