Milosh76 Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Pazi, ja svoju Iskra Deltu (do duše, bez Iskra Delta reklame :D ) ne bih dao ni za 500 jura, leba nema. Ovaj Sportov mi je davnašnja želja. Opak dres, opak. Ne stidim se priznati, lep dres... samo boje su pogresne [emoji14]
Milosh76 Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 (edited) Pazi, ja svoju Iskra Deltu (do duše, bez Iskra Delta reklame :D ) ne bih dao ni za 500 jura, leba nema. Ovaj Sportov mi je davnašnja želja. Opak dres, opak. Ne stidim se priznati da je lep dres... samo su boje nekako... bezveze [emoji14] MRZIM QUOTE SA TABLETA PREKO TAPATALKA. pojma nemam sta sam kvotovao Edited August 12, 2015 by Milosh76
Kreator Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 dobro je moca vukotic rekao za tebe. sada se samo "vadiš". :D
Nebojsa Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 heh, jedan od prvih timova koje sam uzivo gledao na jna, proradi neka nostalgija za tim vremenom odmah :) sad me blam, ne mogu se setim ko su par ljudi (don't shoot me :)) - prvi levo do bjekovica i dole desno poslednja dvojica? jel predposlednji smajic? Pih, svasta. Ovaj je najjaci
MocaVukotic Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 milutinović, ješić, stojković, radanović, rojević, stojić, radović, bjeković moca, klinčarski, mance, smajić i šalja
Apollo Creed Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 "Napominjemo da je odlukom Upravnog odbora fudbalskog kluba Vojvodina, "zapad" proglašen domaćom tribinom, što znači da na nju neće imati pristup gledaoci koji na stadion dođu sa obeležjima Partizana. Preciznije, redarska služba će te gledaoce, čak i ako imaju ulaznicu za "zapad", preusmeravati na istočnu tribinu", stoji u saopštenju Vojvodine. Znači, ovi iz Vojvodine su veci jadnici cak i od ovih iz Niš. :P
theanswer Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Kao da neko na zapad dolazi u obelezjima. Ne prenosi Rts jer arena utorkom ima ekskluzivno pravo.
Geo Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Kao da neko na zapad dolazi u obelezjima. Ne prenosi Rts jer arena utorkom ima ekskluzivno pravo. Sta placace penale nekom, ako ustupe signal rts-u? Na stranu sto su i jedni i drugi u vlasnistvu drzave ...
renne Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 otkud vam to da neće rts. mislim da je još rano za ustvrditi tako nešto. Neće RTS 100% Prenose valensija-Monako
theanswer Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Sta placace penale nekom, ako ustupe signal rts-u? Na stranu sto su i jedni i drugi u vlasnistvu drzave ... Šta ja da im radim, samo sam rekao kako je
Geo Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Valjda nama "Sta da vam radim" ... Mada meni i dalje nije jasno zasto bi RTS taj dan prenosio utakmicu, koja ce biti tri puta manje gledana, posebno sto je za realizaciju potrebna samo politicka volja i nista vise ...
theanswer Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 (edited) Valjda nama "Sta da vam radim" ... Mada meni i dalje nije jasno zasto bi RTS taj dan prenosio utakmicu, koja ce biti tri puta manje gledana, posebno sto je za realizaciju potrebna samo politicka volja i nista vise ... Ne pratiš. Utorkom RTS ništa ne prenosi i tako je već par godina. Edited August 12, 2015 by theanswer
bradilko Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 (edited) Ma naci cemo negde da gledamo.ako prodjemo ove lukasenkove, jel ce igrati nasi juniori ligu sampijona? Edited August 12, 2015 by bradilko
Geo Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Ne pratiš. Utorkom RTS ništa ne prenosi i tako je već par godina. Ma ja sam razumeo Renaa da taj dan prenose Valensiju umesto nas ... Niko mi jos nije odgovorio, gde je to uklesano da ne smeju da prenose utorkom, interni dogovor(ugovor) Arene i RTS-a ili neka treca strana diktira (glavni distributer prenosa) ?
renne Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Ne pratiš. Utorkom RTS ništa ne prenosi i tako je već par godina. Kako ne prenose kad prenose Valensiju
Recommended Posts