Kreator Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Pazi, ja svoju Iskra Deltu (do duše, bez Iskra Delta reklame :D ) ne bih dao ni za 500 jura, leba nema. Ovaj Sportov mi je davnašnja želja. Opak dres, opak.
kud u maglu Simoviću Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Eh, kad bi Copa umesila jadan dobar staaaaaaari dres... jbg. može dukla prag, može valjda i pfc. treba neki presing da se odigra na njih, možda bi i imalo rezultata. ja poslao švecu onomad u njihovu radnju da mi pazari neke majce. oni se oduševili što je žensko ušlo uopšte, pa joj dali neki popust i navukli je da ume više od naručenog. posle mi rekla da su bili mnogo simpatični, mada ona misli da su bili i drogirani.
MiddleClass Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ne pamtim kad sam vidio da je egal kvota na vas sa nekim u ligi, a da to nije tekma sa Zvezdom. Ladno 2.50 dvojka protiv Voše.
kud u maglu Simoviću Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ladno 2.50 dvojka protiv Voše. soliter™ stavi barku, i apartmane pa da menjaš nik u HIghClass
Њујоркер Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Pazi, ja svoju Iskra Deltu (do duše, bez Iskra Delta reklame :D ) ne bih dao ni za 500 jura, leba nema. Ovaj Sportov mi je davnašnja želja. Opak dres, opak. Pih, svasta. Ovaj je najjaci
dig_chohano Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 jbg. može dukla prag, može valjda i pfc. treba neki presing da se odigra na njih, možda bi i imalo rezultata. ja poslao švecu onomad u njihovu radnju da mi pazari neke majce. oni se oduševili što je žensko ušlo uopšte, pa joj dali neki popust i navukli je da ume više od naručenog. posle mi rekla da su bili mnogo simpatični, mada ona misli da su bili i drogirani. Ništa, da nekog obučemo u ženu i pošaljemo u Amsterdam da ispregovara. Jedino se plačim da ćemo da se pokoljemo dok usaglasimo stav šta bi valjalo mesiti.
ManicMiner Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Meni najlepsi oni cisto beli dresovi iz sedamdesetih, sad me mrzi da trazim slike po netu ali sigurno matoriji znaju o cemu se rdi. U to vreme smo slabo nosili pruge, ili sam ja bio toliko mali pa se vise i ne secam. Edited August 11, 2015 by ManicMiner
Kreator Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Meni najlepsi oni cisto beli dresovi iz sedamdesetih, sad me mrzi da trazim slike po netu ali sigurno matoriji znaju o cemu se radi. U to vreme smo slabo nosili pruge, ili sam ja bio toliko mali pa se vise i ne secam. jesu li to ovi? :)
zema Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 ocel bit prenosa iz belorusije jos negde osim na areni3?
theanswer Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 ocel bit prenosa iz belorusije jos negde osim na areni3? Ne
radisa Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Izgleda da neće RTS... Ništa, kafana ili stream...
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 otkud vam to da neće rts. mislim da je još rano za ustvrditi tako nešto.
SNARC Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Mene ovom pricom ubacili u trip da se danas vec igra
Geo Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 otkud vam to da neće rts. mislim da je još rano za ustvrditi tako nešto. +1
Recommended Posts