Azdaja Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Kako lepo zvuče investicije u omladinski pogon i ziletov ostanak. Sanak pusti ili zla realnost, videćemo...
Geo Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) Kako misli da produži ugovor ako je klub vlasnik 25% istog? Valjda bi morao da ga otkupi od menadžera... Pa Zivkovic senior valjda ima drugih 25%, sto je valjda dovoljno za produzenje pre isteka starog, ili jednostavno naprave dogovor da u junu 2016 potpisu novi (tu Zahavi ne dobija nista a Djura zavrsava go vezan za neko drvo u sumi ako ne vrati pare)... Sve u svemu , ne verujem da lupeta i predpostavljam da mu je neki pravnik sazvakao sadasnji ugovor i sve anekse istog. Edited August 9, 2015 by Geo
theanswer Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Kako misli da produži ugovor ako je klub vlasnik 25% istog? Valjda bi morao da ga otkupi od menadžera... tako što zahavi duguje neke pare za lazara markovića pa onda da mu oproste taj dug plus da mu doplate i onda da uzmu ceo živkovićev ugovor
Kreator Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 U razgovoru za Goal, bivši igrač FK Rad koji se trenutno nalazi u Holandiji, i koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, otkriva kako je za navodne pregovore sa Partizanom saznao - čtajući medije. Kako se šuškalo, Đurđević se navodno spominjao u kontekstu pojačanja koji bi trebali da pomognu treneruZoranu Milinkoviću da ima veći fond igrača sa kojima bi lakše mogao da prebrodi plej-of fazu kvalifikacija za LŠ i dvomeč sa Bate Borisovim. - Za pregovore sa Partizanom prvi put čujem. Tačnije, prvi put sam video u medijima, pošto su srpski sportski sajtovi preneli tu vest. Ni sam kim iz Partizana nisam razgovarao, ja u svakom slučaju nameravam da ostanem u Holandiji, to su moji planovi - rekao je na startu priče Uroš Đruđević. http://www.goal.com/rs/news/9642/sve-vesti/2015/08/09/14298322/uro%C5%A1-%C4%91ur%C4%91evi%C4%87-za-goal-saznao-sam-da-me-tra%C5%BEi-partizan-preko
Muwan Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Dobra vest, sad još samo da negde pronadju nekog fudbalera i dovedu ga.
Dr Arslanagić Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Navodno je Saint Etienne nudio 8 miliona za Živkovića a Partizan odbio.
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 pocinjemo liciti na zagrebacku bracu - Fudbaleri BATE Borisova ne samo što nisu igrali na nekom zapaženom nivou, nego čak nisu ni nagovestili da u skorije vreme mogu da budu ekipa za veliki respekt.Pritom, ne zaboravimo, namerili su se na osetno oslabljenog mađarskog šampiona, koji je u letnjoj pauzi ostao bez nekolicine ponajboljih prvotimaca,dakle, bez kičme tima, na čelu sa golgeterom Nemanjom Nikolićem…Videoton iz prošle sezone i aktuelni, nebo i zemlja. Čak je i ovaj aktuelni,koji je stao na crtu Belorusima, mogao da pobedi u Sekešfehervaru, propustio je nekoliko šansi…Okreni, obrni, razlika između Videotona i BATE je jedino u iskustvu igranja u Evropi i ništa više – istakao je Vignjević. ovaj vignjevic nas opasno lozi -_-
Kreator Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Navodno je Saint Etienne nudio 8 miliona za Živkovića a Partizan odbio. to je vest od pre 3 dana.
J-♣ Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Počinju svinjarije Vojvodina traži odlaganje meča sa Partizanom što dovodi do toga da se 3 utakmice spakuju u 5 dana 12.08 → 13.08. Vojvodina 15.08 Rad 18.08 Belorusija BATE
theanswer Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Ne dovodi ni do čega jer nismo ludi da pristanemo na ovo. Osim ako ne odložimo meč sa Radom. Što opet onako realno ne bi bilo korektno. BATE večeras od 19:15 protiv Rašovića.
Muwan Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Traže odlaganje za jedan dan? Pa ovo je carski. I onda da i oni i Partizan igraju dve prvenstvene utakmice u tri dana? Brate mili...
gone fishing Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 - nemojte paničiti ^_^ Odložen derbi: Vojvodina i Partizan igraju u četvrtak, a pauziraju za vikend pre 3 minuta | mozzartsport Mečevi između crno-belih i Rada, odnosno Jagodine i Novosađana biće prebačeni u reprezentativni termin, kako bi naši predstavnici na evropskoj sceni imali više vremena da se pripreme za duele sa Plzenjom i BATE Borisovim
theanswer Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Odloženo za vikend. Sprdnja kao što rekoh. Sa Vojvodinom u četvrtak a onda naša sa Radom i njihova sa Jagodinom za vikend su odložene
Muwan Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Zar nije bilo jednostavnije odložiti ovo u sredu za taj reprezentativni termin pa onda normalno igrati u subotu? Ovako uvlače još dva kluba i remete dva kola umesto jednog. Pitanje je retoričko.
Recommended Posts