Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

Kako lepo zvuče investicije u omladinski pogon i ziletov ostanak. Sanak pusti ili zla realnost, videćemo...

• Replies 13.1k
  • Views 802.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kako misli da produži ugovor ako je klub vlasnik 25% istog? Valjda bi morao da ga otkupi od menadžera...

Pa Zivkovic senior valjda ima drugih 25%, sto je valjda dovoljno za produzenje pre isteka starog, ili jednostavno naprave dogovor da u junu 2016 potpisu novi (tu Zahavi ne dobija nista a Djura zavrsava go vezan za neko drvo u sumi ako ne vrati pare)... Sve u svemu , ne verujem da lupeta i predpostavljam da mu je neki pravnik sazvakao sadasnji ugovor i sve anekse istog.

Edited by Geo

Kako misli da produži ugovor ako je klub vlasnik 25% istog? Valjda bi morao da ga otkupi od menadžera...

tako što zahavi duguje neke pare za lazara markovića pa onda da mu oproste taj dug plus da mu doplate i onda da uzmu ceo živkovićev ugovor

U razgovoru za Goal, bivši igrač FK Rad koji se trenutno nalazi u Holandiji, i koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, otkriva kako je za navodne pregovore sa Partizanom saznao - čtajući medije.

Kako se šuškalo, Đurđević se navodno spominjao u kontekstu pojačanja koji bi trebali da pomognu treneruZoranu Milinkoviću da ima veći fond igrača sa kojima bi lakše mogao da prebrodi plej-of fazu kvalifikacija za LŠ i dvomeč sa Bate Borisovim.

- Za pregovore sa Partizanom prvi put čujem. Tačnije, prvi put sam video u medijima, pošto su srpski sportski sajtovi preneli tu vest. Ni sam kim iz Partizana nisam razgovarao, ja u svakom slučaju nameravam da ostanem u Holandiji, to su moji planovi - rekao je na startu priče Uroš Đruđević.

http://www.goal.com/rs/news/9642/sve-vesti/2015/08/09/14298322/uro%C5%A1-%C4%91ur%C4%91evi%C4%87-za-goal-saznao-sam-da-me-tra%C5%BEi-partizan-preko

Dobra vest, sad još samo da negde pronadju nekog fudbalera i dovedu ga.

Navodno je Saint Etienne nudio 8 miliona za Živkovića a Partizan odbio.

pocinjemo liciti na zagrebacku bracu
:s_u:

- Fudbaleri BATE Borisova ne samo što nisu igrali na nekom zapaženom nivou, nego čak nisu ni nagovestili da u skorije vreme mogu da budu ekipa za veliki respekt.
Pritom, ne zaboravimo, namerili su se na osetno oslabljenog mađarskog šampiona, koji je u letnjoj pauzi ostao bez nekolicine ponajboljih prvotimaca,
dakle, bez kičme tima, na čelu sa golgeterom Nemanjom Nikolićem…
Videoton iz prošle sezone i aktuelni, nebo i zemlja. Čak je i ovaj aktuelni,
koji je stao na crtu Belorusima, mogao da pobedi u Sekešfehervaru, propustio je nekoliko šansi…
Okreni, obrni, razlika između Videotona i BATE je jedino u iskustvu igranja u Evropi i ništa više – istakao je Vignjević.

ovaj vignjevic nas opasno lozi

-_-

Navodno je Saint Etienne nudio 8 miliona za Živkovića a Partizan odbio.

to je vest od pre 3 dana.

Ne dovodi ni do čega jer nismo ludi da pristanemo na ovo. Osim ako ne odložimo meč sa Radom. Što opet onako realno ne bi bilo korektno. 

BATE večeras od 19:15 protiv Rašovića.

Traže odlaganje za jedan dan? Pa ovo je carski. I onda da i oni i Partizan igraju dve prvenstvene utakmice u tri dana? Brate mili...

- nemojte paničiti ^_^

Odložen derbi: Vojvodina i Partizan igraju u četvrtak, a pauziraju za vikend

pre 3 minuta | mozzartsport

Mečevi između crno-belih i Rada, odnosno Jagodine i Novosađana biće prebačeni u reprezentativni termin, kako bi naši predstavnici na evropskoj sceni imali više vremena da se pripreme za duele sa Plzenjom i BATE Borisovim

Odloženo za vikend. Sprdnja kao što rekoh. Sa Vojvodinom u četvrtak a onda naša sa Radom i njihova sa Jagodinom za vikend su odložene

Ovo više nema smisla, treba istupiti iz lige.

Zar nije bilo jednostavnije odložiti ovo u sredu za taj reprezentativni termin pa onda normalno igrati u subotu? Ovako uvlače još dva kluba i remete dva kola umesto jednog. Pitanje je retoričko.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout