Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

izrazito fino i pristojno čeljade, imao prilike sa njim da proćaskam na jednom letu. ukoliko on dođe brazilac ide na bok, a on u sredinu

sad nam još fali zadnji vezni

:lolol: 

edit

lolara je jedan od fudbalski najpismenijih igrača koje smo iznedrili

Zar nije on navijač Crvene zvezde?

• Replies 13.1k
  • Views 802.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ne davi Babirlo uopšte mnogo loptu više, ne znam šta gledate

Nama ne treba odani vojnik vec igrac solidnog kvaliteta, a on je losiji i od babovica.

Ama šalim se.

Zar nije on navijač Crvene zvezde?

ofkovac

:fantom:

da, mislim da je ciganin

I došao da gleda Partizan? Mda. Po meni, dobro pojačanje.

Ama šalim se.

Ok :)

Ajde skloni molim te taj avatar, grozan je.

Ne davi Babirlo uopšte mnogo loptu više, ne znam šta gledate

Naravno da davi i usporava igru (ne kao ranije ali davi)... Konkretno juce u drugom poluvremenu, cista polukontra, sa desne strane se otvara Zivkovic i on vuce loptu brzinom puza 5 sekundi , dok nije iznudio neki glupavi faul iskosa, tako sto su ga zajahala dva protivnicka igraca!

Takodje bi trebalo razmisliti o prodaji ili pozajmici ninkovica. On je tu maltene vec pet godina i nista nije pokazao od tog svog talenta o kojem se trubilo godinama. Od njega je i babovic korisniji.

Pa evo juce i trujic. Usao u igru i odmah gol jednoj steaui. Grize klinac, samo kida i mislim da je duplo bolji od tog izvikanog ninkovica.

Ninkovic ne moze ni protiv slabijih protivnika kao sto je novi pazar. Ne pravi nam nikakvu razliku a protiv jacih protivnika nam samo stetu pravi.

Mali ocigledno ima jaka ledja u partizanu...

Tek sada vidim ovo. Nuđen je celo leto i uvaliće ga prvom koji nešto da. Međutim, kako stvari stoje, Rumenige preti da postane legenda.

Svakom srpskom klubu uvek najvise fali (jos jedan) zadnji vezni, a posle kukamo kako igramo dekadentan fudbal.

U metu! :D

To je Ted - on voli Racu i Fejsu...

451084664-484398.jpg

ako nas se dobri alah seti u 13 seti, a ako ne, može i dinamo

što ste dosadni sa tim seltikom, prosto čovek da poželi da partizan izvuče seltik i da ih ovi pometu u 2 utakmice. s obzirom na kvalitet odbrane, to je realna opcija.

bolje oni nego bazel, i apoel. a i dobro dođe da se ložimo kako smo u kvalifikacijama izbacili dva prvaka evrope. u nekoj divljoj utakmici, kakvu smo prinuđeni da igramo zbog atomske odbrane seltik mu dođe protivnik sa kojim, možda, može da se igra i očekuje prolaz.

valjda ove sezone nemaju neku reinkarnaciju đekanovskog

:unsure:

što ste dosadni sa tim seltikom, prosto čovek da poželi da partizan izvuče seltik i da ih ovi pometu u 2 utakmice. s obzirom na kvalitet odbrane, to je realna opcija.

Ko, Seltik koji u dve utakmice daje jedan gol Karabagu? Tu čak i Partizanova odbrana ima čemu da se nada.

Fakat je da ovi naši fedajini najbolje umeju da umrtve i ubiju igru timova kao što je Seltik, koji ne umeju da se prilagođavaju protivniku i uvek pošteno igraju svoje a to i nije baš nešto. Uz to, atomosfera oko tog dvomeča bi bila baš lepa i svečarska.

Bazel i Bate će nas unakaziti, Apoel možemo da prođemo samo ako su se ozbiljno raspali otkako su nas onomad otresli. Dinamo je višestruka katastrofa u najavi, praćena trogodišnjom suspenzijom iz Evrope.

Edited by beowl

Necemo Dinamo jer se plasimo da nas ne izbace. Ispadanje od Basela, Batea, Apoela ili Celtica ne bi donelo ni promil stresa u poredjenju sa ovim. Kapiram da i oni isto razmisljaju, ovde bi bile glava-pismo sanse da prodju jedni ili drugi, totalno nepredvidivo i divlje. Nekako sam ubedjen da navijackih budalastina ne bi bilo, bar ne vise od onog sto je svakodnevni standard za te idiote. Ako ne bi bilo gostujucih, naravno.

Bate i Apoel su vrv najslabiji, ni priblizno isti kao pre neku sezonu, ali i totalni smaraci. Ko moze da prizeljkuje prenos iz Belorusije dok se mesaju glas Kovinjala i one istocnoevropske vuvuzele. Depresija 1/1.

Basel bi nas rashodovao, tu nema sta da se prica i ne znam ko to moze da pozeli.

Celtic je skroz pobediv, a najvece ime i merak bi bio da se igra protiv njih. Jos ihaha najbolje gostovanje ako neko ima para da se isprsi. I onako smo do CL do sada dolazili preko NU i Anderlechta, ne preko Artmedie, Genka i Apoela. Jasno je zasto ljudi njih zele.

Necemo Dinamo jer se plasimo da nas ne izbace. Ispadanje od Basela, Batea, Apoela ili Celtica ne bi donelo ni promil stresa u poredjenju sa ovim. Kapiram da i oni isto razmisljaju, ovde bi bile glava-pismo sanse da prodju jedni ili drugi, totalno nepredvidivo i divlje. Nekako sam ubedjen da navijackih budalastina ne bi bilo, bar ne vise od onog sto je svakodnevni standard za te idiote. Ako ne bi bilo gostujucih, naravno.

Bate i Apoel su vrv najslabiji, ni priblizno isti kao pre neku sezonu, ali i totalni smaraci. Ko moze da prizeljkuje prenos iz Belorusije dok se mesaju glas Kovinjala i one istocnoevropske vuvuzele. Depresija 1/1.

Basel bi nas rashodovao, tu nema sta da se prica i ne znam ko to moze da pozeli.

Celtic je skroz pobediv, a najvece ime i merak bi bio da se igra protiv njih. Jos ihaha najbolje gostovanje ako neko ima para da se isprsi. I onako smo do CL do sada dolazili preko NU i Anderlechta, ne preko Artmedie, Genka i Apoela. Jasno je zasto ljudi njih zele.

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout