Cash Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Sa Hrvatskom u finalu vaterpolo SP, dakle sutra izvlačimo Dinamo. A hajduk vojvodinu
Muwan Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Čekaj, navijači Spartaka iz Subotice se vikaju Marinci? Pa usraću se jbt... Mislim da je Blue Marines u originalu.
Ted Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 imamo obezbedjenu jesen u Evropi koju samo moze da ugrozi eventualni dvomec sa Dinamom....bilo ko, samo ne oni nego, ko je ova budaletina sto je trener Spartaka?
Dr Arslanagić Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Stevan Mojsilović, legenda Toronto White Eaglesa.
Goranz Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 A hajduk vojvodinu I molba UEFA da se usklade domaćinstva pa da divljanje kod kuće traje u kontinuitetu, bezveze je da se čeka nedelju dana i izgubi početni entuzijazam.
Ted Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Stevan Mojsilović, legenda Toronto White Eaglesa. meni izgleda kao da je legenda Gornje Toponice....bilo bi lepo da im uvalimo jedno šest, sedam komada Edited August 6, 2015 by Ted
Kreator Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 S obzirom da se potpredsednik za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković odavno distancirao iz svih važnih pitanja, Vazura je vodio pregovore u prelaznom roku u kome je osim pomenutih igrača Partizan isposlovao i ostanak ubedljivo najkonkretnijeg ove sezone - Andrije Živkovića.„S obzirom da je Žiletova želja bila da ostane nama je preostao lakši deo posla. Odmah da razjasnim: ne plašimo se da bi zbog njegovih dobrih partija cena mogla da mu poraste i da će nas napustiti u završnici prelaznog roka. Tvrdim, to se 100 odsto neće desiti. On ostaje u Partizanu bar do zime. Ova uprava prihvatila je rizik u slučaju Živkovića, jer je klub vlasnik tek 25 procenata Andrijinog ugovora. Imali smo ponudu vrednu 5.000.000 evra i da smo na nju pristali mogli smo da zaradimo najviše 1.250.000 evra. Prelomili smo da je bolje da ostane, a on nam je vratio zalaganjem, ponašanjem, asistencijama i golovima. Isplatio se taj rizik. Prvo u sportskom, zatim i u ekonomskom smislu“. Ovo poslednje znači da je Partizan zaradio najmanje 5.400.000 evra ovog leta (i zadržao Živkovića), te da deo tog novca može da usmeri na evetualna pojačanja u završnici prelaznog roka, kako bi u preostalih osam utakmica na evropskoj sceni bio konkretniji ili konkurentniji nego ranije. Otuda se u Humskoj 1 već planiraju dovođenja novog levog beka, možda još jednog štopera i zadnjeg veznog.„Razmišljamo o pojačanjima, naravno, ali će konačnu reč o potrebi i pozicijama, kao i do sada, dati trener Milinković u koga imamo maksimalno poverenje“, dodao je Miloš Vazura http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-kako-nam-se-ispaltio-rizik-sa-andrijom-nas-cilj-za-ovu-sezonu-je-ispunjen/112360
Ted Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 levi bek apsolutno, pod obavezno štoper da, pošto rezervnih nemamo zadnji vezni da, i tu smo tanki sa popunom ovih mesta i ulaskom u formu Božinova, možemo da budemo konkurentni
Dr Arslanagić Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 LB, CB (mada ja mislim da će od Bogosavca i Stevanovića biti odlični defanzivci). Možda još jedan DM, ne uliva mi Jevtović poverenje.
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) problem je zato što bi bar jedan od te dvojice morao biti igrač sa pasošem ex yu. negde sam čitao da se pominje i medo kamara, al on ima još jednu godinu ugovora sa boltonom ovaj brazilac fabrisio može i da igra levog beka, ukoliko navatamo nekog slobodnog agenta kao cb Edited August 6, 2015 by kud u maglu Simoviću
Dr Arslanagić Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Kako stojimo sa propalim talentima bez ugovora? Rajković? Kačar? Stepanov? Edited August 6, 2015 by Dr Arslanagić
Godfrey Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Nemojte Medu, molim vas. Izgleda da nam ne gine 4. šešir u LE..izbegavamo ga samo ako uđemo u LŠ
radisa Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Kako stojimo sa propalim talentima bez ugovora? Rajković? Kačar? Stepanov? stepanov je baš propao... U Sarajevu je valjda... Kačar bi legao kao budali šamar
Kreator Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 stepanov je baš propao... U Sarajevu je valjda... Kačar bi legao kao budali šamar Ali kacar je, koliko se secam, nesto dobro zaigrao u finisu nemacke lige. Male su sanse..
Dr Arslanagić Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Pa eto, Rajković i Kačar. Partizan ume da oživi karijeru.
Recommended Posts