Nikodije Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Meni se svidja kako Kiza postavlja igru, sa dva klasicna napadaca + genijalni Zivkovic + Brasanac koji je dosta ofanzivan, a ni Jevtovic nije bezopasan. I Babirlo, takav kakav je, ume da ga metne. Sve u svemu, ofanzivno vrlo potentan tim, zbog toga malo pati defanziva, ali lepo je gledati srpski tim koji ima vise napadaca nego zadnjih veznih.
MocaVukotic Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 al nas vole ganferi komšije ovih dana, a posle smo im ukrali titulu...
Kreator Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) za realniji napad na ls, potreban nam je ozbiljan igrac a ne krpljenje sa gledanjem u nebo... Znaci, ako planiraju nekog da dovedu u zadnji cas, onda to mora biti klasa, koja naravno mora i da se plati novcem! Послато са ONE TOUCH 4033X уз помоћ Тапатока Takodje bi trebalo razmisliti o prodaji ili pozajmici ninkovica. On je tu maltene vec pet godina i nista nije pokazao od tog svog talenta o kojem se trubilo godinama. Od njega je i babovic korisniji.Pa evo juce i trujic. Usao u igru i odmah gol jednoj steaui. Grize klinac, samo kida i mislim da je duplo bolji od tog izvikanog ninkovica. Ninkovic ne moze ni protiv slabijih protivnika kao sto je novi pazar. Ne pravi nam nikakvu razliku a protiv jacih protivnika nam samo stetu pravi. Mali ocigledno ima jaka ledja u partizanu... Edited August 6, 2015 by BlackGeorge
Nikodije Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) al nas vole ganferi komšije ovih dana, a posle smo im ukrali titulu... Mnogo titula ste pokrali, ali nije to ni bitno, i da smo ih mi ukrali osvojili, sta bismo sa njima... Trenutno pricamo o igri. Edited August 6, 2015 by Nikodije
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Mogli bi i mi da pazarimo Rajkovića navodno je samo bio na utakmici, i ne pregovara sa nama
theanswer Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Red je da napunimo Spartak... Mojsilović pred dolazak u Humsku pominjao i kerove: Ne može Sale da igra do 50. godine! A kad budem trener Zvezde daću pet komada Partizanu http://www.mozzartsport.com/vesti/mojsilovic-pred-dolazak-u-humsku-pominjao-i-kerove-ne-moze-sale-da-igra-do-50-godine-a-kad-budem-trener-zvezde-dacu-pet-komada-p/112358 I posle me ubeđuju kako to što je Spartak pre x godina dobio Zvezdu znači da nisu njihova filijala. Stevan majmun je klasičan majmun
Geo Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ako se gleda ko je bio na utakmici, onda ove sezone u basketu uzimamo sve! Послато са ONE TOUCH 4033X уз помоћ Тапатока
dig_chohano Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Red je da napunimo Spartak... Mojsilović pred dolazak u Humsku pominjao i kerove: Ne može Sale da igra do 50. godine! A kad budem trener Zvezde daću pet komada Partizanu http://www.mozzartsport.com/vesti/mojsilovic-pred-dolazak-u-humsku-pominjao-i-kerove-ne-moze-sale-da-igra-do-50-godine-a-kad-budem-trener-zvezde-dacu-pet-komada-p/112358 Čekaj, navijači Spartaka iz Subotice se vikaju Marinci? Pa usraću se jbt...
*edited by mod Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Čekaj, navijači Spartaka iz Subotice se vikaju Marinci? Pa usraću se jbt... Svih 100 :)
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 uprava resila da casti navijace besplatnim ulazom protiv spartaka subota 1900?
Godfrey Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Toliko mi se nije išlo juče na tekmu, pretrpan na poslu, na odmor ne mogu da odem bukvalno, sezonsku nisam mogao juče da uzmem..ma sve se namestilo da zabodem fotelju doma, ali ipak bio prisutan. Nisam verovao u poluvremenu u preokret. I baš kažem ljudima da nas vadi samo crveni za njih uz penal.. Prelepo veče, jedno od najlepših uz PFC. Izgleda da sam i ja potcenio Kizu. Klasika, slavilo se do 2h, a u kancu od 9h, raspadanje ceo dan Ali, After all that you really do have to ask yourself if it was all worth it... course it fucking was!
Goranz Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Sa Hrvatskom u finalu vaterpolo SP, dakle sutra izvlačimo Dinamo.
Nikodije Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Sa Hrvatskom u finalu vaterpolo SP, dakle sutra izvlačimo Dinamo. Mislim da ce se UEFA potrditi da do toga ne dodje. Zapravo, nadam se da hoce.
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Mislim da ce se UEFA potrditi da do toga ne dodje. Zapravo, nadam se da hoce.jedino ako rashlade kuglice
Recommended Posts