Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

I tako iz kola u kolo mracite a parni valjak melje kako odavno nije. Zabole me tuki za subjektivne i objektivne okolnosti. PRTZN!

Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk

Mda, melje, ovako ludu srecu i pomoc suca nismo imali od ko zna kada.

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dečko je jebeni bog fudbala. Kako to izgleda lako, jbt.

jebiga, kad uradi taj cim, meni isti anri :fantom:

ne moze to svako

Posted

Ladno 4:2 :O Tesko mi da poverujem da smo nekome dali 4 kom ) I ako moze kratak odgovor, jesmo stvarno tako dobri, pa pisamo po ovim bivsim prvacima Evrope. Ili smo samo pobedili u kripl fajtu? Naslucujem odgovor pod b.

Posted

Ladno 4:2 :o Tesko mi da poverujem da smo nekome dali 4 kom ) I ako moze kratak odgovor, jesmo stvarno tako dobri, pa pisamo po ovim bivsim prvacima Evrope. Ili smo samo pobedili u kripl fajtu? Naslucujem odgovor pod b.

I Zvezda je bivsi prvak Evrope...

Posted

Dečko je jebeni bog fudbala. Kako to izgleda lako, jbt.

neverovatan gol, od otvaranja preko bolesnog driblinga, do šuta. poezija.

Posted

Ladno 4:2 :o Tesko mi da poverujem da smo nekome dali 4 kom ) I ako moze kratak odgovor, jesmo stvarno tako dobri, pa pisamo po ovim bivsim prvacima Evrope. Ili smo samo pobedili u kripl fajtu? Naslucujem odgovor pod b.

na retke momente izgledali smo dojaja, u stvari zivkovic.

ostatak tekme je bio prilicno standardan, u odbrani konstantna pometnja usled koje smo mogli primiti 5.

Posted

Kako glasno cutite...

Posted (edited)

ali pišamo po bivšim šampionima već 7-8 godina redovno!

Edited by MocaVukotic
Posted (edited)

Ide nam solidno sa Rumunima u poslednjih desetak godina - Ocelul Galati, Dinamo Bukuret, Politehnika Temisvar i sada Steaua.

Ono sto pamtim, jedino nas izbacio Dinamo Bukurest 1990 u 1/4 Kupa kupova. Imali su tada mnogo jaku ekipu - Lupesku, Mateut, Raducoju....

Edited by Yoda
Posted

Da se zapamti sudija Ištvan Vad - i u dupe da ga ljubimo!

Davno se nije pojavio sudija u hramu koji nam domaćinski sudio.

Priznao prvi go mimo toga što Tuta dirao golmana u petercu, navuko penal (al' crveni bio pa bio).

Delio im žutaće u prvih 15 minuta (bili svi) nama ni jedan za 95 minuta (nije bio ni jedan start za žuti).

Poništio go Rumunima (ali i nama) sve po pravilima.

Konačno jedan dvomeč da čelnicima UEFA-i nisam radovao majku !!!!  :s_w:

Posted

neverovatan gol, od otvaranja preko bolesnog driblinga, do šuta. poezija.

A dribling deluje toliko jednostavno da bih skroz prihvatio da mi neko kaže da moja keva redovno tako dribla na putu do pijace. Opak majstorluk.

Posted

da nas je kenjalo - kenjalo je, i sudijski kriterijum™ name je odgovorao, ali to ne menja činjenicu da DOMINIRAMO !!!

Posted

Nek se sirotinja navikne na topli šmrk kaznene.

Posted

Ide nam solidno sa Rumunima u poslednjih desetak godina - Ocelul Galati, Dinamo Bukuret, Politehnika Temisvar i sada Steaua.

Ono sto pamtim, jedino nas izbacio Dinamo Bukurest 1990 u 1/4 Kupa kupova. Imali su tada mnogo jaku ekipu - Lupesku, Mateut, Raducoju....

Nacional Bukurešt.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...