Yoda Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Al ce Rumuni nocas da cebuju onog lika sto je naravio penal. Kostao ih covek 250k po glavi. Odrace vas sledeci al ovo je mnoooogo bitna pobeda. Isopade Salcburg opet od Malmea, sad je valjda Bate nosilac. Mozemo da igramo sa njima, kao i sa Apoelom, mada je i ovo puna kapa.
ToniAdams Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
twisted Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 dete mi je na putu, saznadoh pre neki dan.... obećavam javno da će navijati za PARTIZAN!
Goranz Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Što bi rekao gospodin Nikolić, "Šta se radujete"...
teacher Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 vuličević odigrao mnogo bolje nego prošlu. on, živković i brašanac drže celu ekipu.
dig_chohano Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Jebem ti utakmicu i kurac i sve u pičku materinu onu.... Pa mogu li ikad gledati Partizan bez da mi um popiju.
San Epifanio Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Cestitke i twistedu, na najlepsim vestima, a i svima nama na prolasku rumunske Zveyde
bradilko Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Jebote basket je blazen.ovde ni tajmauta,nista.ni po pivo,ni sishkiri piskiri.prikovan.kako sam srecan u materinu
aram Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 dete mi je na putu, saznadoh pre neki dan.... obećavam javno da će navijati za PARTIZAN! idi bre twistede u kurac, nek navija za koga oce, samo nek je zdravo i veselo cestitke! i ako je musko da se zove po medjiku :p
Yoda Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Jebem ti utakmicu i kurac i sve u pičku materinu onu.... Pa mogu li ikad gledati Partizan bez da mi um popiju. Naravno da ne mozes.
bradilko Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 dete mi je na putu, saznadoh pre neki dan.... obećavam javno da će navijati za PARTIZAN!pabre tisi spojio lepo i najlepse!!!!
Recommended Posts