Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

aaaaaaa

+1

Пролазите ово комшје на кеца.

:fantom:

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Al ce Rumuni nocas da cebuju onog lika sto je naravio penal. Kostao ih covek 250k po glavi.

Odrace vas sledeci al ovo je mnoooogo bitna pobeda.

Isopade Salcburg opet od Malmea, sad je valjda Bate nosilac. Mozemo da igramo sa njima, kao i sa Apoelom, mada je i ovo puna kapa.

Posted

u jebenti, zivkovic uhvatio loptu iz kornera :Hail:

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Posted

jel ima sansi da igramo protiv jokana?

Posted

dete mi je na putu, saznadoh pre neki dan.... obećavam javno da će navijati za PARTIZAN!

Posted

Što bi rekao gospodin Nikolić, "Šta se radujete"...

Posted

vuličević odigrao mnogo bolje nego prošlu. on, živković i brašanac drže celu ekipu. 

Posted

Jebem ti utakmicu i kurac i sve u pičku materinu onu.... Pa mogu li ikad gledati Partizan bez da mi um popiju.

Posted

Cestitke i twistedu, na najlepsim vestima, a i svima nama na prolasku rumunske Zveyde

Posted

Jebote basket je blazen.ovde ni tajmauta,nista.ni po pivo,ni sishkiri piskiri.prikovan.kako sam srecan u materinu

Posted

dete mi je na putu, saznadoh pre neki dan.... obećavam javno da će navijati za PARTIZAN!

idi bre twistede u kurac, nek navija za koga oce, samo nek je zdravo i veselo :heart:

cestitke!

i ako je musko da se zove po medjiku :p

Posted

Jebem ti utakmicu i kurac i sve u pičku materinu onu.... Pa mogu li ikad gledati Partizan bez da mi um popiju.

Naravno da ne mozes.

Posted

Babo motm :Hail:

Primam cestitke od 22:30

Posted

pabre tisi spojio lepo i najlepse!!!!
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...