renne Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 e dzabe nama i pokloni [emoji38]ol:Dobro, tu je igrač "viška"
*edited by mod Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 A u kurac. do kraja cemo ga i umuvati ali ostaje 2-2 :( Najgore je sto ga je i procitao pa i da je isla u gol odbranio bi mu.
Malvo Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) ovaj pap je inače desni bek i podjednako loše igra i na toj poziciji, dođe nešto kao gora verzija mikića. imate šansu sad kad nema više varele da ga čuva. Edited August 5, 2015 by Malvo
bags Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Privilegija je navijati za Partizan. Ne pada mi nijedan tim ni u jednom sportu koji je bagav kao mi ...
elementary Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 A i vi dajete Bugarinu da vam resava sudbinu Ono jes,Bugarin te uvek zajebe :-) Da je Partizan imao malo bolju odbranu mozda bi i bilo sanse ,Steaua je dosta losa nazad za neku ipak solidnu ekipu.
*edited by mod Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Privilegija je navijati za Partizan. Ne pada mi nijedan tim ni u jednom sportu koji je bagav kao mi ... +1 do kraja ga dajemo samo da bi se posle jos vise nervirali...
Muwan Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ne verdi ni kad đarma časti, ne može se u Evropu sa Petrovićima, Babovićima, Jevtovićima, kiksarama na golu, polovnjacima na svim ostalim pozicijama i jednim igračem od čega će biti nešto u budućnosti.
Lord Stef Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Prolazimo dalje sa 2 gola u finisu, Borusija stajl. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
katamaran Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 A i vi dajete Bugarinu da vam resava sudbinu U cedressedmom, cetressedmom Bugar udario...
Muwan Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 ovaj pap je inače desni bek i podjednako loše igra i na toj poziciji, dođe nešto kao gora verzija mikića. imate šansu sad kad nema više varele da ga čuva. Još samo kada bi na klupi bilo nekog da tu (ili bilo kakvu) strategiju prenese igračima...
SNARC Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ne verdi ni kad đarma časti, ne može se u Evropu sa Petrovićima, Babovićima, Jevtovićima, kiksarama na golu, polovnjacima na svim ostalim pozicijama i jednim igračem od čega će biti nešto u budućnosti. seti se sa kojom ekipom smo izbacili Anderleht..
Recommended Posts