katamaran Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) Kiza izgleda ko dingospo. Jeste li probali onaj strim sa rts sajta? Cini mi se da imaju. Sad cu da vidim da li zanimate Gicka... edit: Gicko ima svojih problema. Izgleda ga neki Cvele hakuje Zeleo bi da obavestim korisnike da se neko igra i da pokusava da nam hakuje stranicu tako da ako se to desi da znateGicko admin tim A TI HAKERU IMAM TI IP ADRESU NACICU TE ZA 2h edit 2: rts na sajtu izgleda strimuje samo satelit. Ne znam da li prenose. Najverovatnje ne. Edited August 5, 2015 by katamaran
sekretar Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ovaj sudija sve za nas oko centra, al zato pusti gol za rumune kad je mogao da svira
Timmy Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Mene neko zajebava, ovo je neka montaza... Vec su pala dva gola, prva akcija koju gledam, savrsen napad Partizana i Medzik makazice preko glave tik pored stative. Ovo nije nasa livada
Kreator Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) njihova odbrana je losa, ali nasa je za sada uzas :( i to sve zahvaljujuci golmanu, jer kada je on nesiguran onda je panika i u prvoj liniji odbrane. Edited August 5, 2015 by BlackGeorge
Kreator Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) Brazilac nije normalan opet greska, faul u zoni suta. dobro je.. Edited August 5, 2015 by BlackGeorge
SNARC Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kako vreme prolazi, strepnja mi postaje dublja od nade..
Muwan Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Odbrana igra iznimno odvratno, napad nije sposoban za brzu tranziciju a sredina ne može da stane na loptu. Ovo još samo na ludačku sreću može da se prođe.
Yoda Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 ne vidim na koiju foru mi ovo mozemo da prodjemo. Steaua je bolja ekipa.
Recommended Posts