Yoda Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Aj i nas bog malo da pogleda, ali daleko je ovo od kraja. bice kriplfajt dve cudesne obrane.
*edited by mod Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Jebace Bekali Kozokarua zbog ovog. Nije golman nista kriv, kriv je onaj car sto petom vraca loptu i zabija se u golmana :D
Ratamahatta Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kakav cripple fight, ovde ce biti 7-5 za Steauu.
Muwan Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Gospode, štoper koji igra petom u petercu... Ajde kad ja to radim na forumskom fudbalu pa me Flegma posle juri oko balona sa štanglom, ali ovaj lik zarađuje pare od fudbala... Ali koliko meni kasni stream kad sam pročitao gol jedno minut pre nego što sam ga video
San Epifanio Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Zivkovic je tragicno nesiguran, mada je mogao i da svirne faul
katamaran Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Sad su sanse 55:45 za njih Imate vetar u ledja od publike al gol ne sme da se primi
dig_chohano Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Gospode, štoper koji igra petom u petercu... Ajde kad ja to radim na forumskom fudbalu pa me Flegma posle juri oko balona sa štanglom, ali ovaj lik zarađuje pare od fudbala... Ali koliko meni kasni stream kad sam pročitao gol jedno minut pre nego što sam ga video Isto. Kakvi smo mi retardi, kakav je ovo gol, majko...
Muwan Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Jebiga, kad sam rekao da sigurno primamo gol nisam mislio da baš mora da bude u prvih deset minuta. Sad moramo da damo tri jer nam još jedan u mreži ne gine.
Recommended Posts