Dr Arslanagić Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 PARTIZAN (4-3-2-1): Ž. Živković - Vulićević, Balažic, Dornelas, Petrović - Jevtović, Brašanac, Babović - A. Živković, Oumaru - Božinov. (minus Babović)
katamaran Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Penzija verovatno... Moze da se izivljava kolko hoce. Papiri sa slikom kraljice babe ce mu stizati do kraja zivota.
Kreator Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Znači njima ne igra onaj mighty organizator igre? a ko je taj? ja nisam video nijednog "mocnog" igraca steaue u prvoj utakmici...svi su tu negde.
*edited by mod Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Nije ni na klupi. Mi se danas useravamo u zivot Zenginom pomocniku, Vosa sutra Zengi i sve kul
Kreator Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Aj udelite neki lijep potok. ovde ima 4 komada: http://www.rojadirecta.me/
אַף אֶחָד Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ocekujem da nam ga uvaljaju u prvih 15 min max. I onda potop. Popicemo crveni do 40. min najkasnije. Drugo poluvreme jalovo, kao nesto napadamo i mucimo. u 78. minutu posle izguljene lopte Babovica na 35 m od naseg gola primamo i drugi. Publika do kraja zvizdi Babovicu koji skida gace i pokazuje im kurac u 87. min nakon cega dobija direktan crveni. Rumuni daju i treci. Eto malo jinxa i sa moje strane.
*edited by mod Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ocekujem da nam ga uvaljaju u prvih 15 min max. I onda potop. Popicemo crveni do 40. min najkasnije. Drugo poluvreme jalovo, kao nesto napadamo i mucimo. u 78. minutu posle izguljene lopte Babovica na 35 m od naseg gola primamo i drugi. Publika do kraja zvizdi Babovicu koji skida gace i pokazuje im kurac u 87. min nakon cega dobija direktan crveni. Rumuni daju i treci. Eto malo jinxa i sa moje strane. Los ti jinx. Prvo je bilo prosle godine a drugo pre 3 bese?
אַף אֶחָד Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Los ti jinx. Prvo je bilo prosle godine a drugo pre 3 bese? Ma kao da istu utakmicu gledam citav zivot. :) Domace ne gledam vec 15+ godina, tako da mi je gledanje fudbala ko dan mrmota.
Recommended Posts