Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

PARTIZAN (4-3-2-1): Ž. Živković - Vulićević, Balažic, Dornelas, Petrović - Jevtović, Brašanac,

Babović - A. Živković, Oumaru - Božinov.

:Hail:  (minus Babović)

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

djani_zpsf9xkjwbq.jpg

Penzija verovatno...

Moze da se izivljava kolko hoce. Papiri sa slikom kraljice babe ce mu stizati do kraja zivota.

Posted

Znači njima ne igra onaj mighty organizator igre?

Posted

Znači njima ne igra onaj mighty organizator igre?

a ko je taj? ja nisam video nijednog "mocnog" igraca steaue u prvoj utakmici...svi su tu negde.

Posted

Aj udelite neki lijep potok.

Posted

Nije ni na klupi.

Mi se danas useravamo u zivot Zenginom pomocniku, Vosa sutra Zengi i sve kul :fantom:

Posted

Ocekujem da nam ga uvaljaju u prvih 15 min max. I onda potop. Popicemo crveni do 40. min najkasnije. Drugo poluvreme jalovo, kao nesto napadamo i mucimo. u 78. minutu posle izguljene lopte Babovica na 35 m od naseg gola primamo i drugi. Publika do kraja zvizdi Babovicu koji skida gace i pokazuje im kurac u 87. min nakon cega dobija direktan crveni. Rumuni daju i treci. 

Eto malo jinxa i sa moje strane. 

Posted

Aj udelite neki lijep potok.

747744.jpguzivaj

Posted

Ocekujem da nam ga uvaljaju u prvih 15 min max. I onda potop. Popicemo crveni do 40. min najkasnije. Drugo poluvreme jalovo, kao nesto napadamo i mucimo. u 78. minutu posle izguljene lopte Babovica na 35 m od naseg gola primamo i drugi. Publika do kraja zvizdi Babovicu koji skida gace i pokazuje im kurac u 87. min nakon cega dobija direktan crveni. Rumuni daju i treci. 

Eto malo jinxa i sa moje strane. 

Los ti jinx. Prvo je bilo prosle godine a drugo pre 3 bese?

Posted

747744.jpg

uzivaj

Taorska vrela? :unsure:

kqFPc6w1fkmR1cWAcA7n8wPtZC8LcHOXaz44Ogjr

:s_w:

Posted

Los ti jinx. Prvo je bilo prosle godine a drugo pre 3 bese?

Ma kao da istu utakmicu gledam citav zivot. :) Domace ne gledam vec 15+ godina, tako da mi je gledanje fudbala ko dan mrmota. 

Posted

Aj bacite nešto što nije ona directa...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...