Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

Da nema jos onog jednog prokletog kola posle ove tekme, cenim da bi nasi prvi otvorili pregovore.

Cuj, Srbi i Rumuni...nasli bi se ocas posla.

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hoće li moći da ih sve doveze do Beograda?

Bolje da igrate u Skoplju.

Posted

Pa kad prijatelji kluba nisu mogli da naprave pošten eksces u Bukureštu i izmeste utakmicu 442 od Beograda.

Posted

Pošto nema gostujućih navijača kazniće nas UEFA ovaj put samo za Dogodine u Kninu

Posted (edited)

Pošto nema gostujućih navijača kazniće nas UEFA ovaj put samo za Dogodine u Kninu

Mozda se i prekine utakmica, ako pogode Babovica upaljacem u glavu ... 

Edited by Geo
Posted

Postajem blago optimističan sad kad znam da naš Partizan ima moć da utiče na svetska dešavanja i politiku:

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/391418/Legenda-Real-Madrida-zaprepastena-Hajdukom-i-Torcidom.html

'Te 1989. imao sam 20 godina i nisam mogao taku važnu odluku donijeti sam, a čelni ljudi Partizana uvjerili su me kako je dolazak u Beograd sigurnija opcija jer su meni i ocu predstavili mogući scenarij nemira na ovim prostorima što se kasnije pokazalo točnim. Poznato je kako su neki članovi predsjedništva Partizana bili blisko povezani s vojskom (JNA) i otvoreno su rekli meni i ocu na sastanku što bi se moglo dogoditi. Tako sam, protiv svoje volje, završio u Partizanu', dodao je Mijatović.

Kad možemo da rušimo države i izazivamo ratove, moći ćemo valjda da rešimo i jedan raspali rumunski klub.

Posted

zadnje vreme doslo kada si ti postao optimista. :D

kada je vec tako, onda neka bude plasman u cetvrtfinale lige sampiona, minimum.

Posted

nemoj da ste toliko pesimistično opredeljeni, nego tražite karte za finale LŠ

Posted

Da li mogu negde sutra sezonske da se uzmu?

Posted

sutra ne, danas i četvrtak da

:(

Posted

Partizan trazio, UEFA odobrila: sutrasnji mech pocinje sa minutom cutanja zbog zrtava "oluje".

Posted

"Večeras se Tuđman peče" otpalo iz istorijskih razloga? Još se držimo te proklete tradicije...

Posted

Partizan trazio, UEFA odobrila: sutrasnji mech pocinje sa minutom cutanja zbog zrtava "oluje".

Opet svetimo nejač kroz sport i opet ćemo slavno da popušimo u toj misiji.

Posted

Nema sanse da ne bude nekih patriotskih zastava/setalica, kvota za kaznu 1.01

Posted

Teško, tribina je pod kontrolom. Ništa što će ugroziti evropski put Partizana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...