Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

Da nema jos onog jednog prokletog kola posle ove tekme, cenim da bi nasi prvi otvorili pregovore.

Cuj, Srbi i Rumuni...nasli bi se ocas posla.

Hoće li moći da ih sve doveze do Beograda?

Bolje da igrate u Skoplju.

Pa kad prijatelji kluba nisu mogli da naprave pošten eksces u Bukureštu i izmeste utakmicu 442 od Beograda.

Pošto nema gostujućih navijača kazniće nas UEFA ovaj put samo za Dogodine u Kninu

Pošto nema gostujućih navijača kazniće nas UEFA ovaj put samo za Dogodine u Kninu

Mozda se i prekine utakmica, ako pogode Babovica upaljacem u glavu ... 

Edited by Geo

Postajem blago optimističan sad kad znam da naš Partizan ima moć da utiče na svetska dešavanja i politiku:

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/391418/Legenda-Real-Madrida-zaprepastena-Hajdukom-i-Torcidom.html

'Te 1989. imao sam 20 godina i nisam mogao taku važnu odluku donijeti sam, a čelni ljudi Partizana uvjerili su me kako je dolazak u Beograd sigurnija opcija jer su meni i ocu predstavili mogući scenarij nemira na ovim prostorima što se kasnije pokazalo točnim. Poznato je kako su neki članovi predsjedništva Partizana bili blisko povezani s vojskom (JNA) i otvoreno su rekli meni i ocu na sastanku što bi se moglo dogoditi. Tako sam, protiv svoje volje, završio u Partizanu', dodao je Mijatović.

Kad možemo da rušimo države i izazivamo ratove, moći ćemo valjda da rešimo i jedan raspali rumunski klub.

zadnje vreme doslo kada si ti postao optimista. :D

kada je vec tako, onda neka bude plasman u cetvrtfinale lige sampiona, minimum.

nemoj da ste toliko pesimistično opredeljeni, nego tražite karte za finale LŠ

Da li mogu negde sutra sezonske da se uzmu?

sutra ne, danas i četvrtak da

:(

Partizan trazio, UEFA odobrila: sutrasnji mech pocinje sa minutom cutanja zbog zrtava "oluje".

"Večeras se Tuđman peče" otpalo iz istorijskih razloga? Još se držimo te proklete tradicije...

Partizan trazio, UEFA odobrila: sutrasnji mech pocinje sa minutom cutanja zbog zrtava "oluje".

Opet svetimo nejač kroz sport i opet ćemo slavno da popušimo u toj misiji.

Nema sanse da ne bude nekih patriotskih zastava/setalica, kvota za kaznu 1.01

Teško, tribina je pod kontrolom. Ništa što će ugroziti evropski put Partizana.

Guest
This topic is now closed to further replies.