SNARC Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Da nema jos onog jednog prokletog kola posle ove tekme, cenim da bi nasi prvi otvorili pregovore. Cuj, Srbi i Rumuni...nasli bi se ocas posla.
MiddleClass Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Hoće li moći da ih sve doveze do Beograda? Bolje da igrate u Skoplju.
Goranz Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Pa kad prijatelji kluba nisu mogli da naprave pošten eksces u Bukureštu i izmeste utakmicu 442 od Beograda.
theanswer Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Pošto nema gostujućih navijača kazniće nas UEFA ovaj put samo za Dogodine u Kninu
Geo Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) Pošto nema gostujućih navijača kazniće nas UEFA ovaj put samo za Dogodine u Kninu Mozda se i prekine utakmica, ako pogode Babovica upaljacem u glavu ... Edited August 3, 2015 by Geo
Muwan Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Postajem blago optimističan sad kad znam da naš Partizan ima moć da utiče na svetska dešavanja i politiku: http://www.tportal.hr/sport/nogomet/391418/Legenda-Real-Madrida-zaprepastena-Hajdukom-i-Torcidom.html 'Te 1989. imao sam 20 godina i nisam mogao taku važnu odluku donijeti sam, a čelni ljudi Partizana uvjerili su me kako je dolazak u Beograd sigurnija opcija jer su meni i ocu predstavili mogući scenarij nemira na ovim prostorima što se kasnije pokazalo točnim. Poznato je kako su neki članovi predsjedništva Partizana bili blisko povezani s vojskom (JNA) i otvoreno su rekli meni i ocu na sastanku što bi se moglo dogoditi. Tako sam, protiv svoje volje, završio u Partizanu', dodao je Mijatović. Kad možemo da rušimo države i izazivamo ratove, moći ćemo valjda da rešimo i jedan raspali rumunski klub.
Kreator Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 zadnje vreme doslo kada si ti postao optimista. :D kada je vec tako, onda neka bude plasman u cetvrtfinale lige sampiona, minimum.
twisted Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 nemoj da ste toliko pesimistično opredeljeni, nego tražite karte za finale LŠ
Kreator Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Partizan trazio, UEFA odobrila: sutrasnji mech pocinje sa minutom cutanja zbog zrtava "oluje".
Goranz Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 "Večeras se Tuđman peče" otpalo iz istorijskih razloga? Još se držimo te proklete tradicije...
Muwan Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Partizan trazio, UEFA odobrila: sutrasnji mech pocinje sa minutom cutanja zbog zrtava "oluje". Opet svetimo nejač kroz sport i opet ćemo slavno da popušimo u toj misiji.
Lezilebovich Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Nema sanse da ne bude nekih patriotskih zastava/setalica, kvota za kaznu 1.01
Dr Arslanagić Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Teško, tribina je pod kontrolom. Ništa što će ugroziti evropski put Partizana.
Recommended Posts