Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

On 30. 7. 2015. at 10:32, kud u maglu Simoviću said:

ostaje nam samo da se bugarin oporavi, sudi neki moldavac, ili da điđi dodatno poludi pa im pripreti onim pajserom kojim je razlupao majbaha

0:0

Nista od moldavaca, ali si bio blizu

05/08/2015, 20:45 CET (Belgrade)

Partizan - Steaua Bucuresti

Referee: István Vad (HUN)

Assistant Referee 1: Peter Berettyán (HUN)

Assistant Referee 2: László Viszokai (HUN)

Fourth Official: Adam Farkas (HUN)

UEFA Referee Observer: Luciano Luci (ITA)

UEFA Delegate: Mark Blackbourne (ENG)

• Replies 13.1k
  • Views 811.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Istvan lopovcina.

Đarmi će biti teško da odluči da li više mrzi nas ili njih. Kod nas migranti i Vojvodina, kod njih Erdelj. Biće čovek na slatkim mukama.

On 30. 7. 2015. at 11:16, J.R. Cash said:

Ja mislim da smo sinoc ispali, jer nema trika da ne primimo gol niti da damo dva na JNA. Morao je Branezac ono da spakuje, to je bilo za rutinski revans i prolaz. Mnogo me ovo podseca na Genk kad smo bili bolji na strani, poveli  i onda primili glupe golove. Ovde smo ih satrli dok nas MIljjkon nije unakazio.  

Igramo pristojan fudbal, ali nam nedostaje makar jedan ozbiljan igrac u sredini umesto Baba ili Jevtovica da bismo otresli ekipe poput ove Steaue.

Ali imamo bolji rezultat nego iz Genka, svi povlače paralele sa tom utakmicom, a tamo smo izgubili i onda smo ovde jurili rezultat. Sad ga ne jurimo. U suštini koliko smo utakmica u tim famoznim revanšima kod kuće imali sa ovako povoljnim rezultatom? Imali smo Ludogorec sa 0:0, ovo je povoljnije, prvi put Ludogorec je bio 1:2. Genk je isto bio 1:2. I APOEL i AEL smo gubili prvu tamo, čak je i mrtva Artmedija onda bila 0:0 tamo. E, sad jedini primer gde smo ispali a imali 1:1 ili bolje iz prve utakmice na strani je bio Šamrok. 

Pa eto, ako protiv Šamroka nismo mogli da prođemo posle 1:1 u gostima ne vidim kako ćemo sad to da uradimo.

Ako gledamo statistiku dva pitanja su ključna:

- kada smo poslednji put sačuvali CS na JNA (u ovoj fazi kvalifikacija)?

- kada smo poslednji put dali dva gola na JNA (u ovoj fazi kvalifikacija)?

Po uzoru na Loto prevaru, pomnožimo te dve verovatnoće i dobijemo šanse da prođemo dalje :fantom:

Nisam pobornik jinxovanja i antijinxovanja i obrnute psihologije tako da ne želim da učestvujem u ovoj raspravi™  :fantom:

A inače, dali smo Ludogorecu 2 gola ali primili 2, a i primali smo golove kad smo jurili rezultate u ostalim mečevima. I zaboravlja se Tromso, gde smo dobili 1:0 iako smo imali 2:3

A prošle godine smo igrali 0:0 sa Totenhemom i Asterasom, ništa Steaua nije jača od te 2 ekipe

Edited by theanswer

Ne znam za druge, ali ja ne jinxujem. Sinoc je trebalo uvaliti jos jedan gol i zavrsiti pricu, utakmica je bila stvorena za to. Verujem da bi se to i desilo da je Sale usao ranije. 

On 30. 7. 2015. at 11:02, theanswer said:

Ne smem da zamislim koja bi panika nastala među vaskolikim grobarstvom na stadionu a onda i na terenu ako recimo u 70. minutu bude 0:0..

Ja bih bio zadovoljan sa tim rezultatom u 70. minutu ...

On 30. 7. 2015. at 11:34, J.R. Cash said:

Ne znam za druge, ali ja ne jinxujem. Sinoc je trebalo uvaliti jos jedan gol i zavrsiti pricu, utakmica je bila stvorena za to. Verujem da bi se to i desilo da je Sale usao ranije. 

Beowl jinxuje. Slažem se ja sve sa tobom osim da smo sinoć izgubili. Ako ispadnemo izgubićemo u BG, ali ostaje žal za mladost sinoć sigurno. Da je Oumaru imao snage za celu utakmicu sinoć uvalili bi i drugi ubeđen sam.

kakvo je misljenje cenjenog forumskog grobarstva o parkiranju autobusa od nultog minuta i herojskoj odbrani nule, bari style?

uz fanaticno navijanje 35.000, ko predje centar da mu umre baba.

to garantuje gol u našoj mreži. nemamo igrače koji mogu da odigraju koncentrisano odbranu ni pola od tog vremena.

ne znamo mi to, nije nam u genu. a i odbrana nam je sklona kiksu.

:(

to verujem, onakav go iz prekida je na nivou nizih bica JSL.

Jeste, mada treba imati u vidu da se odbrana tek sastavila. U svakom slučaju, od čuvanja rezultata nema ništa.

Raduje me što igramo nešto što liči na fudbal.

Videlo se i juce a i protiv slovaka, da je rumunjima odbrana slabiji deo tima. Tu lezi nasa sansa. Idemo na gol vise. Iako nisu pokazali neki atomski fudbal do sada u jevropi, daleko od toga da je steaua kesa od tima. Ima tu individualnog kvaliteta pogotovo napred, onaj solo prodor kroz kazneni, par dobrih probijanja sa losim c-sutevima... Ono sto je dobro za nas je cinjenica da onaj njihov murinjo nije ekipu bas najbolje ukomponovao, pa im igra nema glavu i rep. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout