April Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Mi ćemo "strateški i odmereno" da krenemo, u prevodu bunker Mažino linije dodatno optočen uranijumom. Naravno, Mažino linija je pala na keca, tako će i nama da ga umuvaju i onda pakao jalove jurnjave i vode u ušima koji se prekida time što na oni zavuku drugi iz kontre. Tisuću puta viđena noćna mora u Humskoj 1. Tako me navijanje za Partizan učinilo jačim čo'ekom. Cenim da će nas ove sezone dodatno očeličiti. 1:2 na JeNeA
April Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Inače, Fabrisio zna da igra lopte. Ima pas kao Maskerano, sa 50m gađa Andriju u obrvu. Jedino ne zna da igra ono zbog čega je doveden. Verovatno su mu pred put rekli - ako te pitaju koji poziciju igraš, kaži da igraš štopera. Jeste, štopera. Ne znam ni ja, objasniće ti već.
dranata Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Ali Mozzart sa ocenama: Babović nije odigrao na nivou na koji je navikao navijače :D
Muwan Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Pa realno i nije. Uglavnom je bio neprimetan poput anonimnog duha, dočim su navijači navikli da bude od izrazito primetne koristi protivniku. Dakle, nas je sveo na desetoricu ali nije Rumunima dao 12-og. Samo za to zaslužuje osmicu.
Geo Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Najvece razocarenje definitivno Ninkovic(Babovic ocekivano), jer sam se ponadao posle nekih utakmica u jsl , da je mozda nesto promenio u igri(glavi) . Cenim da bi Grbic bio mnogo korisniji u ovakvim situacijama ako je vec odluka da se ne prosiruje roster novim igracima.
Godfrey Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Posle datog gola smo se povukli, niko da zadrži loptu malo, i derem se na tv "izbaci Babonju, daj Saleta", ali džaba.. Kiza iskusno čeka da primi gol pa da izvadi Babovića i ubaci Saleta. Prolazimo.
Geo Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Ali Mozzart sa ocenama: Babović nije odigrao na nivou na koji je navikao navijače :D Novosti tek dominiraju , Magic tek za pola ocene losiji od Zivkovica, ali zato bolje odigrao od svih Rumuna ... STEAUA - PARTIZAN 1:1(0:0) STRELCI: Varela u 82. za Steauu, Vulićević u 62.minutu za Partizan Stadion: "Nacional arena". Igrano bez prisustva gledalaca. Sudija: Kevin Blom 7. Pomoćnici: Bas Van Dongen i Patrik Langkamp (svi iz Holandije). Žuti kartoni: Popa, Varela, Breveld (Steaua), Dornelaš, Petrović (Partizan) . STEAUA: Kodžokaru 6,5 - Alsenat 6, Pap 6,5, Varela 7, Toska 6- Muniru 6, Breveld 6,5(od 75. Tahar -) - Popa 6(od 65. Tudorije -), Hamrun 6(od 90. Mihalčea -), Čipčiju 5,5 - Tade 5,5. PARTIZAN: Ž.Živković 7- Vulićević 8, Balažic 7,5, Dornelaš 7,5, N.Petrović 7 - Jevtović 7, Brašanac 7,5, Babović 7(od 85. Ilić -) - Oumaru 6,5(od 70. Ninković 6,5), A.Živković 7,5, Božinov -(od 19.Šaponjić 6,5). Igrač utakmice: Miroslav Vulićević (Partizan)
dranata Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Pa to. Jeste dao gol, al do tad je igrao jednu od gorih tekmi za Partizan.
yolo Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 dobri ste braco, voleo bih da prodjete (stvarno, pa ko veruje) jer igrate simpa fudbal, jedino sto je ovo kako ste primili go slika i prilika kako cete da se provedete u revansu.
Nebojsa Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 to su ti cuveni "novinari", andrija vec std za tri koplja iznad ostalih... najtuzniji momenat za sve grobare izlazak babovica i poljubac s shefom, cisto da znamo koliko cemo gledati lukica i druge klince ove godine :( uopste nismo bili losi sinoc, (nas vec iskonski) problem je sto ne znamo da dobijamo tekme u kojima smo i znacajno bolji od protivnika, a kamoli ove poput sinoc gde smo malcice ostavili bolji utisak od rumunja cini mi se.
J-♣ Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Stalno mi se mota Genk po glavi, ono, nadigraš protivnika u oba meča i nije dovoljno. :( Ne znam u kakvoj fazi oporavka im je Stančua, organizator igre. Bez njega igraju stihijski, neubedljivo, uglavnom individualne poteze i prekide. Zgodno bi bilo da ne igra u Bgd-u. Ako nametnu igru u revanšu kao zadnjih 20 minuta, agresivno i grubo - male su šanse za plejof. Da je uveo Ringlu ranije, fasovao bi žuti, a da je bio starter - crveni. Vuličević u prvih 20 minuta ali onaj šut iz prve za go :ziga:
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Ne kažem da li sam zadovoljan ili nezadovoljan – već da ćemo proći. Toliko se dobro razumem u fudbal, da mogu da tvrdim da nam Partizan ne bi dao još jedan gol da igramo još 2.000 godina", smatra Bekali. naša najveća prednost u revanšu
Muwan Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Neće Steaua igrati od početka agresivno i grubo jer će tako em pocrkati brzo em fasovati kartone, možda i crveni. Njima treba jedan gol i ne verujem da će jurnuti kao blesavi da ga daju. Držaće visok presing kao i sinoć, možda čak i malo povučenije. Tek oko 65-og će da krenu agresivno ako i dalje budu na nuli. Čak i ako prvi prime gol neće im biti velika frka, mi bismo morali da povedemo sa 2:0 da bi ih naterali u neki hail mary mod pa da iz kontre popiju i treći. U zavisnosti od stanja našeg pašnjaka biće to malo ili enormno mučenje fudbala kao ideje.
Recommended Posts