Muwan Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Biće teško al' kad gledam onaj prvi gol Trencina rekao bih da bi protiv njih baš mnogo bolela guza. Ovde još i ima nekih 20% šanse.
Kreator Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 S obzirom kakav si pesimista po prirodi vec dugi niz godina, ovu izjavu shvatam da ipak imamo oko 50% sansi da prodjemo dalje :D
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 (edited) kakvih 50% ovo je minimum 62,8% Edited July 23, 2015 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 kakvih 50% ovo je minimum 76% A da je trener nikolic? Da li bi i tada bilo 76%? :) Garantovano bi se luka i kojic muvali sada oko prvih 11, umesto da budu u nekom izlogu sa okacenom cenom. Kod ovog milinkovica ne mogu ni klupu da prismrde : D
Nebojsa Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 ja u onog cirkovica nemam poverenja. on ce nam biti najslabija karika. najgore je sto i balazic s vremena na vreme ima kratke ali kvalitetne prekide svesti pa ako rumunji imaju tako dobre napadace kako se iznad pise - najebasmo :( pored medjika, koji je mozda odigrao i najracionalniji mec u sva tri mandata dosad, pozitivno iznenadio i šef - bozinov, abubakar i andrija zajedno u prvoj postavi, tako nesto odavno ne videsmo u srpskom fudbalu.
Kreator Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 (edited) najgore je sto i balazic s vremena na vreme ima kratke ali kvalitetne prekide svesti pa ako rumunji imaju tako dobre napadace kako se iznad pise - najebasmo :( pored medjika, koji je mozda odigrao i najracionalniji mec u sva tri mandata dosad, pozitivno iznenadio i šef - bozinov, abubakar i andrija zajedno u prvoj postavi, tako nesto odavno ne videsmo u srpskom fudbalu. Da, sve se slazem sa ovim sto si napisao. Medjutim hteo bih da napomenem da se malko preteruje sa tim napadom steaue, kao da o barsi pricate. Jeste, brzi su, dobri su...ali sta onda reci za njihov zadnji red, spori igraci sa reakcijama ala ostojic. Pa abu i zivkovic ce tu samo da strikaju. Ja ocekujem skoro pa kao duele sa sektikom sto smo imali 80-ih godina. Ima golovi da prste na sve strane :) Edited July 23, 2015 by BlackGeorge
Lezilebovich Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Da, sve se slazem sa ovim sto si napisao. Medjutim hteo bih da napomenem da se malko preteruje sa tim napadom steaue, kao da o barsi pricate. Jeste, brzi su, dobri su...ali sta onda reci za njihov zadnji red, spori igraci sa reakcijama ala ostojic. Pa abu i zivkovic ce tu samo da strikaju. Ja ocekujem skoro pa kao duele sa sektikom sto smo imali 80-ih godina. Ima golovi da prste na sve strane :) samo se može reći da će biti 4:3 za nas :D.
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 bekali zapretio igračima, ako ne naprave novac idu u stečaj najebali smo :(
Muwan Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Nagraisali smo u svakom slučaju jer nas čeka još pet utakmica u ritmu sreda-nedelja. To samo oni sa budžetom mogu da izdrže, naši fedajini će se ispovređivati i poraspadati najkasnije posle treće.
*edited by mod Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Ja mislim u sredu, opet kasno uvece i opet pred praznim tribinama :D evo i highlights-a, odbrana im je kao svajcarski sir... https://www.youtube.com/watch?v=dxKDsTMgRlg Presmesan penal.
Azdaja Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 da muga nije zabio onu bombu za 1:2 sad bi pricali o trencinu.
Recommended Posts