Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

Steaua je one tamo sezone uspela i Celzi da sesne, tamo pre desetak godina su igrali i polufinale kupa UEFA, ali to se vise ne racuna u koeficijent, totalno druga dimenzija u odnosu na TSL. :D

Plus su i Kluz i Ocelul igrali Ligu sampiona u skorije vreme, tako da su im i oni doneli neke bodove.

mi i kada smo bili nosioci umeli smo da se "proslavimo"

Hm kao nosioci smo kolko tolko dobro prolazili. U 3. pretkolu kao nosioci derali smo rijeku,hamarby,djurgarden,serif,inter baku, HJK Helsinki.

Ispadali smo od Apoela,Genka,Aela i Ludogoreca.

hipoteticki, koliko realno mozemo da nabudzimo koeficijent ako se plasiramo u ligu sampiona? da li mozemo da izvucemo makar oko 20 za neke sledece godine evrope?

Edited by BlackGeorge

sad malo gledam tabelu i nesto mi nije jasno.

naime, moldavci su izbacivanjem ludogoreca preuzeli titulu nosioca od njega pa ga onaj listing atomatski ubacuje na ludogorecovo mesto sa njegovim koeficijentom.

e sada, da li ce se ovako nesto primenjivati i na nas ako izbacimo steauu? preuzimamo njihov koeficijent i automatski u zadnjem kolu mozemo samo dobiti jedan od ovih protivnika: dinamo,maribor, apoel, bate borusov, mlsami (moldavija)

Ne. Zato sto je ovaj zreb bio izmedju dve utakmice a zreb za plejof je po zavrsetku revansa treceg kola

hipoteticki, koliko realno mozemo da nabudzimo koeficijent ako se plasiramo u ligu sampiona? da li mozemo da izvucemo makar oko 20 za neke sledece godine evrope?

morali bi opako dobro da odigramo. proleće.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/ccoef2016.html

Trenutno smo mi, Cuka i Vosa skupili za nacionalni koeficijent 1.750, bolji smo od Nemacke za sad :D

Lihktenstajn drzi prvo mesto, a gledam kod Hrvata bi lako mogli svi timovi da ispadnu vec sad, ali Dinamo ce verovatno dalje.

ako se plasiramo u lš odbranićemo koeficijent od ove sezone, za 20 poena bi morali da osvojimo barem 5 poena u grupi

ako se plasiramo u lš odbranićemo koeficijent od ove sezone, za 20 poena bi morali da osvojimo barem 5 poena u grupi

da, zezaju nas ona dva neuspeha u zadnjih 5 godina, samrok i svajcarski tun kad nismo uspeli da se plasiramo u ligu evrope...a i taj nacionalni koeficijent bas zeza, nikako da se neko drugi od nasih plasira u ligu evrope. :( samo mi vucemo napred.

Steaua je one tamo sezone uspela i Celzi da sesne, tamo pre desetak godina su igrali i polufinale kupa UEFA, ali to se vise ne racuna u koeficijent, totalno druga dimenzija u odnosu na TSL. :D

A ljudi ih priželjkivali na žrebu...

da, zezaju nas ona dva neuspeha u zadnjih 5 godina, samrok i svajcarski tun kad nismo uspeli da se plasiramo u ligu evrope...a i taj nacionalni koeficijent bas zeza, nikako da se neko drugi od nasih plasira u ligu evrope. :( samo mi vucemo napred.

ne zeza nas to, da smo se plasirali u le tih godina imali bi tek za 1 poen bolji koef. nas zeza nemogućnost da u grupama uzmemo više od 2 boda osim u sezoni 2012/13...

jel se za koeficijent računaju utakmice u prethodnih 5(pet) godina?

Guest
This topic is now closed to further replies.