Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Aman ja samo pretpostavljam. Znajuci kakva govna sede u GOVNO™ ne bi me nista cudilo.

Zar nas nisu kaznili za UEFA mafiozi protiv Milana? Secam se da na Bazelu nije bilo publike (ili je ta kazna bila zbog Zapresica? ) ne mogu vise svega ni da se setim.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted

bazel je bio u novembru 2005.god a Milan uefa mafiosi avgusta 2006.god, Milan bio prvak Evrope te sezone

Posted

A i ako se dobro secam neke slicne situacije od pre nekoliko godina mislim da UEFA ne moze da kazni klub za ispad na prijateljskoj utakmici, valjda nije zvanicno u organizaciji UEFA-e ili tako nesto.

Posted (edited)

Nisu nas kaznili za mafiose, koliko se secam. Da jesu, bolelo bi nas sigurno :D

Terza najavljuje kredite za nove igrace, opet prica bajke, koga ne mrzi neka cita intervju...

Edited by Milosh76
Posted

visokomoralna institucija kao sto je govno mora da sankcionise ovakve besprizorne prozivke na sopstveni racun...

Posted

Prazna Marakana protiv Bazela je bila zbog mobilnog koji je doleteo sa Zapada protiv Zapresica.

Posted (edited)

Aman ja samo pretpostavljam. Znajuci kakva govna sede u GOVNO™ ne bi me nista cudilo.

Zar nas nisu kaznili za UEFA mafiozi protiv Milana? Secam se da na Bazelu nije bilo publike (ili je ta kazna bila zbog Zapresica? ) ne mogu vise svega ni da se setim.

Pogodili nekoga iz Zapresica mobilnim sa istoka.

edit: dragance se verovatno bolje seca

Edited by Prokleto Djubre
Posted

Zapada. Mandril nije mogo da dobaci sa Severa pa došo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

Nisu nas kaznili za mafiose, koliko se secam. Da jesu, bolelo bi nas sigurno :D

Terza najavljuje kredite za nove igrace, opet prica bajke, koga ne mrzi neka cita intervju...

terza opet o rizicima   :D   a ne postoji bolji i laksi posao na svetu nego da vodis ovakvu zvezdu na takav nacin, gde ti poreski obveznici servisiraju poslovanje i anuliraju promasaje i rizike™. tvoje je samo da te sipka ne uzme na zub, i to je jedini rizik i opasnost, sve drugo ce narod pozlatiti.

Edited by Nikodije
Posted (edited)

Edited by Nemanja Posrbica
Posted (edited)

Andjelku je trebalo 2 minuta da se izblamira

edit: lepa ova brda oko stadiona

Edited by katamaran
Posted

totalni car. sta bese ono rekosmo, kome sve od tih asova istice ugovor na kraju meseca? 

Posted

Kahriman, Supić, Anđelković, Stojanović i Sikimić

Posted

Još koje pripreme i biće Luković 100% spreman.

Posted (edited)

samo za kapitena

">

Radniku ni ne trebaju napadaci pored Lukovica i Andjelka. Oni su bese kumovi?

Edited by katamaran
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...