Pokojni Ruxin Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Po cemmu je Vidic bolji od Ranokije i ostalih Interovih tadasnjih stopera... Edson igra ocajno, ali to ne znaci da je ocajan igrac, vec da se uopste nije uklopio. Da zna da igra fudbal, dokazao je u svojoj dosadasnjoj karijeri. Da je Tiago Silva nije, ali nije ni dunster, kako odaje utisak na osnovu ono malo vremena sto je igrao kod nas. Dosao, video, probao, nije uspeo. To je to. Btw, Grof nije doveo ni jednog strance, samo je aminovao ili odbio predloge koje je dobio... Pa ko kaže da je vidić u tom trenutku bio bolji od ranokije? Navijači intera verovatno ne. Ja čoveka nisam gledao ranije, ne mogu da donosimo zaključke van onog što je pokazao kod nas. A na osnovu toga što je pokazao uvek bih mirnije duše gledao tekmu koju startuje rendula nego edson. Pa mi je malo čudna tvrdnja da je "naravno" bolji od rendule.
Milosh76 Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Eto, za 5 minuta ce Rendula dokazati da je bolji od Edsona, a Orlandic da nije drvo, negp samo panj... Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
Milosh76 Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 OFKa ispao u drugu ligu koga mozemo odatle da pokupimo? Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
elementary Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 OFKa ispao u drugu ligu koga mozemo odatle da pokupimo? Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830 Ceniš da ne mogu da zamene nekog ili da se proširi liga
elementary Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Ne mozemo centar da predjemo. Rendula najbolji... Cenim da će nam taktika u kvalifikacijama biti sa opasnim blokom nazad i na neke polukontre. Možda nam i odbrana zaliči nešto . Ovako u našoj ligi kad staviš dva sporaća i kiksare od štopera na 40 metara ne možeš bolje očekivati.
CerdicLeboeff Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) Ne mozemo centar da predjemo. Rendula najbolji...Мoжемо... само Орландић није за овај ниво... не играмо лоше. Доланд Марадона.Катаи... Edited May 8, 2016 by CerdicLeboeff
adasevic Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Pa ko kaže da je vidić u tom trenutku bio bolji od ranokije? Navijači intera verovatno ne. Ja čoveka nisam gledao ranije, ne mogu da donosimo zaključke van onog što je pokazao kod nas. A na osnovu toga što je pokazao uvek bih mirnije duše gledao tekmu koju startuje rendula nego edson. Pa mi je malo čudna tvrdnja da je "naravno" bolji od rendule. Ja i ne kazem da je u ovom trenutku edson bolji od rendule, nego da ne znaci da je drvo ako se kod nas nije uklopio. Kaobsto je i ranokija igrao pre vidica jer je u tom trenutku u tom klubu bio bolji... Nije ovo lose za sad. Steta sto nemamo napadaca, tesko je igrati bez spica...
Bright Billy Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Oslobodili smo se od nekog 25og minuta, donald i katai se razigrali.
Milosh76 Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Oly se trudi da igra ozbiljan fudbal ili ih zabole? Kako igramo? Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
elementary Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) Jebem te živote kad ovaj tantuz da ni kriv ni dužan gol. I to slučajno, promašio loptu Edited May 8, 2016 by elementary
adasevic Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) Muno im ga orlando Petkovic odlican, kao i srnic i plavsic. Al orlando dade gol iako je promasio loptu :D Edited May 8, 2016 by adasevic
Recommended Posts