Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Obojica igraju za maticni klub naseg generalnog direktora.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted

Terza puni i prazni dva magacina! :Hail:

Posted (edited)

Pantela dovodi Andriju Lukovica. Moze da bude dobar potpis al mu ne bih dao jacu kintu. Vise njemu treba Zvezda nego on Zvezdi jer se u PSV-u nije proslavio

http://www.transfermarkt.co.uk/andrija-lukovic/leistungsdatendetails/spieler/258135/plus/0?saison=2015&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=

Navodno bi i Uros Djurdjevic mogao da dodje ako Palermo ispadne.

Vanja Vucicevic se izgleda vratio u BG al ga vise niko ne pominje. On bi mogao da bude odlican potpis al mu je tatko izgleda tezak smarac. Na glup nacin je odlazio i iz OFK i iz Cukarickog.

Edited by katamaran
Posted

- Kontaktirali su me vodeći ljudi iz Zvezde, postoji interesovanje. Sve je otvoreno, videćemo… Ja sam još uvek fokusiran na Palermo i na to da izborimo opstanak. Pa kada se završi prvenstvo, videćemo koja mi je opcija najbolja. Spreman sam i fizički i psihički što je najbitnije – rekao je Uroš Đurđević za BUTASPORT.RS.

Posted

Braco cigani, srecna nam slava!

images:films:le_temps_des_gitans:galerie

Posted

U subotu se igra sa Vosom pred praznim tribinama, a u nedelju sa Olimpijakosom(promenjen termin) :isuse:

Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830

Posted

Bivsi saigrac kaze da je Mitchell "tough". Imam malo sumnji, ali radije bi mlade Kivije nego "iskusne" Brazilce.

Posted

Istog dana mi i Partizan domacini i to njihova pocinje kad se nasa zavrsi. Ovakve stvari se do sad nisu dozvoljavale.

Izgleda da Uros Racic debituje danas.

Posted

Mi igramo bez publike, zato i moze u istom danu.

Posted

to je zato sto kad nas nema publike.

Posted

Zaboravih na taj momenat

Posted

Jel to Vojvodini treba pa je dvojka samo 2.10, a na nas poklon kec od 3 okruglo?

Znam da cemo izaci sa kombinovanim timom, ali i takvi smo jaci od Lalata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...