adasevic Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Ne verujem da jeste sto ne znaci da nije :) Sumnjam da razmisljamo o melegu, tim pre sto bi verovatno i vosa zatezala... A i nije da bi imao mesta.
Nikodije Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 tvorzan sada okrenuo plocu, krenula prica kako para nema.
katamaran Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) Stigao mladi Hrvat iz Australije na probu edit: Novi Zeland http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-dovela-stopera-sa-novog-zelanda-igrao-je-na-mundijalitu-i-ima-hrvatski-pasos-video/134691 Najverniji ce mu se bas obradovati a verovatno su i njegovi tata i deda bas hepi :) edit: mogli bi haku pred svaku utakmicu Edited May 5, 2016 by katamaran
katamaran Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) Definitivno kroat po majci Ko jos osim Ibanjeza zauzima onih +2? Besnog Orlanda ni ne racunam vise. edit: Babunski Edited May 5, 2016 by katamaran
darkonet Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 http://www.telegraf.rs/sport/1880333-telegraf-u-kafani-sa-sportskim-direktorom-zvezde-upoznajte-coveka-zbog-kog-je-grof-ostao-na-marakani-a-crveno-beli-dominiraju-na-terenu zanemarite novinu iz koje je intervju..Blazo car
dragance Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Decko je car, iz moje je lige. Boli ga ona stvar za "hrvatstvine" - ovde se jos predstavljaju (oni sto su tu vec 3-4 generaciju) kao Jugosloveni ili Dalmatinci - dok je u Australiji to malo drugacije. Pitajte sta vas interesuje za njega ;)
porucnik vasic Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Decko je car, iz moje je lige. Boli ga ona stvar za "hrvatstvine" - ovde se jos predstavljaju (oni sto su tu vec 3-4 generaciju) kao Jugosloveni ili Dalmatinci - dok je u Australiji to malo drugacije. Pitajte sta vas interesuje za njega ;) Вреди ли?
dragance Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Decko ima 20 godina, obećava, ali ne znam da li je fizicki spreman da izdrzi krkane i pritisak. Mislim, spreman je on fitnes, ali me snaga brine. Mada, ko zna. Takav je i Winston Reid bio, pa je uspeo.
dragance Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Hrvat je onoliko koliko si ti Indonežanin. A i da jeste...
Milosh76 Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Ako ima drzavljanstvo exSFRJ jos bolje :) Mada, opet zurimo, decko je na probi, ko zna da li ce je proci... Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
Apollo Creed Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Šta je sa onim najboljm mladim CG što je nabo sudiju onomad?Jel taj još kod nas? I onaj Makedonac veznjak, "ultra talenat", jel on na pozajmici ili smo ga šutnuli?
Recommended Posts