katamaran Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 sikima resava prvenstvo sad si uzo trofej Sikiiiima Sta mi igramo poslednjih nedelja Ne pamtim da nisam imao snage da pogledam Zvezdinu utakmicu do kraja.
Nemanja Posrbica Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 Koliko mečeva treba da prođe da bi Božović razumeo da Ristić nije krilni igrač?
kralj Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Božović ima mnogo veći problem na ovoj utakmici - strašno na šta liči tim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemanja Posrbica Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 Nema, jer je to posledica suspenzija i njegovih izbora. Nema centarfora, levo krilo koje to nije se ne odvaja od linije, desno krilo je pomoćno osoblje, a ofanzivni vezni nema ni 100 minuta u Zvezdi, pri čemu igraju po ovoj neredu od terena. Najbolji igrači su Donald i Le Tallec, koji jedini i imaju kvalitet u ovoj postavi.
katamaran Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Nesto nervozniji Radin je onaj sto je vec potpisao za Partizan? edit: zato je Laki malo neurozan http://fudbal.hotsport.rs/2016/03/31/potpisan-predugovor-partizan-odabrao-prvo-pojacanje-za-narednu-sezonu/ Edited May 3, 2016 by katamaran
madball Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Risitc je potpuno neupotrebljiv na ovoj poziciji, a najtuznije mi je sto mi Rendulic izgleda pouzdaniji nego Lukovic. U ovoj ekipi danas pored Donalda i Le Taleka, samo Srnic i Ibanjez imaju mesto za Zvezdu, ovo ostalo... Da Risitc na vreme shvati da nije krilo, a verovatno ni za vezu i neka se pripremi za eventualni odlazak Ibanjeza i "napravi" od sebe dobrog levog beka.
kralj Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Nema, jer je to posledica suspenzija i njegovih izbora. Nema centarfora, levo krilo koje to nije se ne odvaja od linije, desno krilo je pomoćno osoblje, a ofanzivni vezni nema ni 100 minuta u Zvezdi, pri čemu igraju po ovoj neredu od terena. Najbolji igrači su Donald i Le Tallec, koji jedini i imaju kvalitet u ovoj postavi. Pa ima valjda i Ibanjez. Svejedno, od prvog minuta izgledaju kao da im je Terza pre utakmice rekao da ako ne budu mogli da daju gol zakucaće ga voždovački štoper, ili kao da igraju na proslavi sto godina Babešnice.
Nemanja Posrbica Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 Dobro je prošao Srnić, ovo obično završava sa ozbiljnim lomom noge.
Jozef K. Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Srnić je opravdano odležao, ali koji piš je zašta je Sikimić legao i ne ustaje.
Nemanja Posrbica Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 Pa ima valjda i Ibanjez. Mislio sam u vezi i napadu, odbranu tu ne računam. Ibanez i Petković su po meni dobri bekovi.
Bright Billy Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Risitc je potpuno neupotrebljiv na ovoj poziciji, a najtuznije mi je sto mi Rendulic izgleda pouzdaniji nego Lukovic. U ovoj ekipi danas pored Donalda i Le Taleka, samo Srnic i Ibanjez imaju mesto za Zvezdu, ovo ostalo... Da Risitc na vreme shvati da nije krilo, a verovatno ni za vezu i neka se pripremi za eventualni odlazak Ibanjeza i "napravi" od sebe dobrog levog beka. taj fazon
CerdicLeboeff Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Hristos Voskrese braco cigani!Воистину воскресе, брате Ерцеговче. :) Иначе, јесмо крш, Боже благи!
John Coltrane Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Sta promasi Odita (bez obzira na ofsajd) Porodismo ovo nekako. Odvratan fudbal.
Recommended Posts