kud u maglu Simoviću Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Zvezda tv Vs ono sto pravi onaj bolesnik iz komsiluka. Jedno brdo - dva univerzuma
porucnik vasic Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Hristos Voskrese braco cigani! Ваистину Воскресе! Сваку радост донесе!
fandorin Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Čitajući portale deluje mi da je priča oko povratka Boška Jankovića ozbiljnija od običnog trača. Kako je on igrao u poslednje vreme u Italiji? Posrbice, Orasi?
John Coltrane Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Ovakva Verona mozda i nije reper za njegov trenutni kvalitet. Promene trenera, trazenje sa razlicitim formacijama, klasicno tumbanje. Od dolaska DelNerija u decembru 2015. je prilicno zakovan za klupu, a Verona za dno tabele sa svega 4 pobede u 36 kola. Mislim da je odigrao samo par tekmi svih 90min. Prosle sezone je imao gadnu povredu i propustio vise od pola prvenstva. Sto se tice ugovora, ima ga do 2017. ali ne znam da li ima klauzulu o napustanju kluba u slucaju ispadanja u nizi rang. Nama bi svakako znacio.
Bright Billy Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Jbt, ja sam za njega mislio da ce da bude ronaldo...
MiddleClass Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Nas Dejo glasao protiv prijema Kosova u UEFA, ali bjelosvjetske fukare opet pobjedile.
darkonet Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 s tim sto su jedne novine prenele da je Dejo rekao za koji ce nam Statut ako Kongres to lagano promeni dok su druge novine napisale kako je Dejo razocarao i glasao za prijem Kosova i posle ovi hoce 5 minuta gromoglasne tisine
Jozef K. Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Vođa stiže da misli i na svoj voljeni klub. Voždovac sa omladincima.
Bright Billy Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 jel najvernijima zabranjen ulaz il je neki revolt u pitanju?
Jozef K. Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 jel najvernijima zabranjen ulaz il je neki revolt u pitanju?Ne navijaju iz pijetata prema momku iz Čačka, koji je stradao pre desetak dana.
Bright Billy Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 jbt, oni na svakoj proslavi titule nadju da saranjuju nekog...
Recommended Posts