Jump to content

FK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Zasto je Cukarickom ponisten treci gol?

Po pravilima, kada se izvodi lopta koja je izašla u gol aut, ona mora da napusti kazneni prostor, a to se u ovom slučaju nije dogodilo, tako da je sudija s razlogom poništio gol gostiju.

Zahvaljujem.

"Ne dotiče me to i ne obraćam pažnju. Svako ima svoje mišljenje, a ja mogu da kažem da još neću ići u penziju. Ne pada mi na pamet. Lično znam da mogu mnogo, mnogo bolje, nisam ni 70 odsto od mogućnosti. Igraću fudbal dok smatram da mogu", zaključio je Aleksandar Luković.

• Author

Kao da mu je Adašević pisao odgovor.

Koliko će priprema, sezona i mečeva biti potrebno da Luković bude 100% spreman? On može biti koristan, ali ne želi da se prilagodi okolnostima. I dalje misli da je u formi iz Udina i da nikada povrede i godine nisu stigle. Naravno, ne postoji šansa da dođe do zaokreta u njegovom pristupu.

Koja je fora s njim? Ubile ga povrede? Znam da je bio dobar igrac, a sad se svi zalite na njega. Secam se kad se Krstaja vratio kod nas, sa 36 leta, i dalje je bio ozbiljan igrac.

• Author

Povreda i to što odbija da prihvati činjenicu da ne može neke stvari koje je ranije mogao. Zato često kiksira, umesto da odigra u skladu sa iskustvom koje poseduje. Pored povrede, dugo nije ni igrao fudbal u Zenitu, pa je praktično iz najboljih godina odmah prešao u fazu pred fudbalsku penziju. Krstajić niti je imao ozbiljnije povrede niti je sedeo na klupi mesecima bez meča, a i prilagođavao se fudbalu kada je ušao u finiš karijere.

Sad se juri rekord Venecije. 28 meceva bez pobjede.

:lol:

Neko je kacio onu tabelu u mogucim protivnicima u drugom i ostalim kolima kvalifikacija. Bio bih zahvalan da se opet postavi. :)

kako smo krenuli, smese nam se kvalifikacije za le

Zvezda tv Vs ono sto pravi onaj bolesnik iz komsiluka. Jedno brdo - dva univerzuma  :fantom:

Edited by katamaran

Hristos Voskrese braco cigani!

Ваистину васкрсе!

сад ће муслин да се изнервира :D 

Ваистину васкрсе!

сад ће муслин да се изнервира :D

Kaki crni backrce, nema toga

Srećan prvi maj, osim midleu i grofu :(

Guest
This topic is now closed to further replies.