John Coltrane Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Mali off al ne mogu da se seti gde smo pisali o turnirima u malom fudbalu koji su se igrali (po ugledu na one Bundesligaske), al okacicu ovde. Uz ispravku da nije bila SOS liga sampiona vec S kanal (Republike Srpske)
CerdicLeboeff Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Дарјан пише да се распитујемо за Павловића и Стојковића из Чуке. Посрбице, да ли је Павловић за нас? У принципу, бољи је од Орланда и Сикимиња... али ја бих га прихватио као опцију #2 за сад.
pbg12345 Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 stojkovic onaj nas desni bek ili neki drugi stojkovic?
kralj Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Pavlović nije loš, samo što ja ne mogu da smislim igrače koji imaju jednu nogu, a ovaj je jedan od najizrazitijih primera koje sam video. U životu čovek nije zalomio na desnu stranu, a kamoli šutnuo & dodao
Nemanja Posrbica Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 Da, Stojković omladinac Zvezde. Za moj ukus su Pavlović i Stojković skupi igrači koji ne donose razliku. Problem je što Zvezda ne može da nađe dovoljno dobre domaće igrače, pa će verovatno morati da plaća previše osrednje. I dalje mislim da je bolje pre tražiti novog Plavšića nego novog Srnića. Pavlović će košatati više nego Vieira, a pitanje je da li može da bude polovina, pri čemu mu sleduje uloga Sikimića, pod uslovom da ne promašimo prilikom dovođenja centarfora, nakon prodaje Vieire. Što se tiče Stojkovića, ja takav tip bekova ne volim, ali će nas potreba za desnim bekom verovatno navesti na njega.
Malvo Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Nije da mozemo ocekivati kompletne igrace, ali mnogo bi tu bilo ofanzivnih ogranicenosti sa Stojkovicem desno, Srnicem levo i Donaldom i Le Talekom u sredini, ostali bi morali bas da razbijaju, i to na svakom mecu, ne kao Katai.
CerdicLeboeff Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Za moj ukus su Pavlović i Stojković skupi igrači koji ne donose razliku. Problem je što Zvezda ne može da nađe dovoljno dobre domaće igrače, pa će verovatno morati da plaća previše osrednje. I dalje mislim da je bolje pre tražiti novog Plavšića nego novog Srnića. Pavlović će košatati više nego Vieira, a pitanje je da li može da bude polovina, pri čemu mu sleduje uloga Sikimića, pod uslovom da ne promašimo prilikom dovođenja centarfora, nakon prodaje Vieire. Što se tiče Stojkovića, ja takav tip bekova ne volim, ali će nas potreba za desnim bekom verovatno navesti na njega. Отприлике оно што сам и мислио. Павловић је солидно рјешење за резервног центарфора или другог шпица у 11. Напредак у односу на ова два, али доста скупљи. Стојковић је бек за дефанзивну концепцију игре. Превише пара за играче који не доносе превагу.
pbg12345 Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 da se dzaja i dalje glavni u klubu zna neki red samo jedna opcija za napadaca/ofanzivnog iz nase lige bi bila. i bio bi doveden jos zimus golovi zvezdi su najbolja preporuka, zoric ih je dao tri na jednoj utakmici
MiddleClass Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Pavlović nije loš, samo što ja ne mogu da smislim igrače koji imaju jednu nogu, a ovaj je jedan od najizrazitijih primera koje sam video. U životu čovek nije zalomio na desnu stranu, a kamoli šutnuo & dodao Nisi volio Pantelu? :D
kralj Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Pantela je imao trzaj kosom ka Batistuta. Mogao je i bez nogu da igra da se mene pita Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts