porucnik vasic Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 sasvim drugaciji utisak imam gubi zvezda, koliko u subotu, na livadi nekosenoj nije tako lose kao solidno, dobro? Трт.
pbg12345 Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 kako vama ide? sledece sezone zona jel? a dobro makar u komsiluku imate superligasa, pa imaju deca gde da igraju ozbiljan fudbal
porucnik vasic Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 kako vama ide? sledece sezone zona jel? a dobro makar u komsiluku imate superligasa, pa imaju deca gde da igraju ozbiljan fudbal Остајемо.
CerdicLeboeff Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Lucov centarsut iz slobodnog je sansa? Zato nam tako i jeste kad se odusevljavamo kornerima ili kad stoper izbaci loptu u aut...Кад си поменуо Лућа, човјек је имао одличну шансу, кад га је Грујић проиграо петом. Можда је могао да гађа други угао, али нема шта да се замјери.Два пута Катаи, Хугова себичност, голчина Сикиме, оно кад је Ле Талек шутирао. Није проблем био у стварању шанси...
Milosh76 Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Gogua sjebo Vieiri zglob, pauza mozda i do mesec dana. Sikima ima duple kartone, znaci u Cacku ce igrati... Orlandic :D
katamaran Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 (edited) Gogua sjebo Vieiri zglob, pauza mozda i do mesec dana. Sikima ima duple kartone, znaci u Cacku ce igrati... Orlandic :D minimum 2 komada mmw Mozda proba Joveljica. edit: samo 16 godina. Mislio sam da je malo stariji. Edited April 18, 2016 by katamaran
Milosh76 Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Kako Gogua zar nije bio doskok? Mislim da je bio sudar i slucajno gazenje po zglobu. Ovo slucajno zaista mislim, nisam ironican.
adasevic Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 (edited) Gogua ga je odvalio sa ledja po zglobu, nije bilo gazenja. Dobio je i zuti karton. Ali nije se tada povredio, nego nesto kasnije kada je u skoku sa Goguom lose doskocio. Leop se vidi kako je iskrivio zglob. Mislim da ga Gogua nije ni pipnuo u tom duelu... Prosto los doskok... Edited April 18, 2016 by adasevic
Milosh76 Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Nasao sam snimak, u pravu ste, u skoku sa Goguom je nezgodno pao na zglob i iskrivio ga.
Nemanja Posrbica Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 Srpska liga nije tako loša, video je i igrao u mnogo boljim, ali su neki tereni "sr...", rekao je Le Talek. I ne nada se da će Čačani u subotu skratiti travu. - To im je deo taktike, namerno ostavljaju visoku travu jer mi igramo fudbal. I to dobar - zaključio je blic intervju vezista Zvezde. Teško je biti gotivniji od Vieire i Ibaneza, ali je Francuz sve bliži. http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:601281-Le-Talek-smatra-da-je-Zvezda-ostecena-Bio-je-penal-svi-su-to-videli-osim-sudije
Recommended Posts