Jump to content

FK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

• Author

Sada da vidimo da li se vezni red umorio dok je čekao centarfora.

Mogao bi polako Orlando umesto Kataija. Ako je smisao njegove tapije na mesto u prvoj postavi prodaja ili inostrani ugovor, onda bi i njemu odgovaralo da ne igra neko vreme.

Odlicna odbrana Vieire

Hugo blokira Riletovu bombu-to je to necemo uvaljati jos da igramo 100minuta.

Preterujes malvo, nije Katai nije uopste toliko los koliko potenciras u svakom postu... Odmori malo, nama je veci problem, sto imamo kilave bekove, nego Katai

26:11 u prekrsajima za domacina.

edit: Bravo Ugo :Hail:

valjaj te se sad jebem li vam mamu seljacku

Edited by John Coltrane

kralj Hugo 1-1

Voleo bih da damo i drugi samo zato sto su retko ogavna ekipa.

Bilo bi lepo da ovaj gol znaci da necemo tamo gostovati u PO

Nismo zazsluzili bod jer je Borac pokraden na 1:0. Izmislio im pomocni ofsajd, a izasli bi dvojica na golmana...

• Author

Nismo zazsluzili bod jer je Borac pokraden na 1:0. Izmislio im pomocni ofsajd, a izasli bi dvojica na golmana...

Realno, ofsajd nije postojao ni na prvo gledanje. Nije bilo potrebno da se gleda ni snimak.

Relativno sam zadovoljan igrom u polju. Morao je da osvežni vezni red sa Babunskim.

Preterujes malvo, nije Katai nije uopste toliko los koliko potenciras u svakom postu... Odmori malo, nama je veci problem, sto imamo kilave bekove, nego Katai

Katai je kilav koliko i oni, a gresan mnogo vise, jer on ume, a boli ga djoka. Ovi mucenici ne umeju, nisu krivi.

Makar ovi seljoberi nisu pobedili, ovo je najgora kukuruz liga utakmica - neosisana trava, dzombast teren, seljak trener i domaci igraci koji prave 50 prekrsaja i posle svakog bi uzviknuli "aparthejd!" da nisu fudbaleri.

Sudjenje opet ocajno na sve strane i direktno utice na igru i na rezultat, ne i na pobednika. Ne znam da li je uopste postojao prekrsaj kod faula za prvi gol Borca.

Edited by Malvo

ja igram fudbal u parku i imam bolje uslove za igru nego ovi mucenici iz cacka. neverovatno da se profesionalni fudbal, makar bio srpski, igra na ovakvom terenu. 

Nece biti matematicki gotovo ni posle izvesne pobede u derbiju  :cry:

Sada se dele bodovi. Dakle imamo +14 na 7 utakmica do kraja. Ako izgubimo 11 /6. Može da bude interesantno na kraju.

Ali sto je Kahriman imao kondicioni kad god lopta ode u gol aut :ziga:

Guest
This topic is now closed to further replies.