Bogotac Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ma znam,nek se nosi Grof u tri lepe zajedno sa ovim sto su ga odveli,jos napomena,Vedad ili Gavric,na osnovu cega Vukan,Orlando,a ne Jovic i Ristic,jos svi znamo da je Orlando menadzerski igrac,sramota...
Nemanja Posrbica Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Igra' bi i Jovović, ali mu suspenzija nije istekla. Po onome što se moglo čuti u poslednjih nedelju dve na Marakani, Ristić i Jović se trude manje od Savićevića i Orlandića, koji "baš" grizu.
Bogotac Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Mora da ima razlog zato,ma cenim da su Jovica vec prodali,takodje Risticu je menadzer zalizani,koji je rekao da je besan sto ovaj nije otisao na SP... Ako je tako,mi smo ekipa koja ima 1 DMC i 1 napadaca. Edited July 1, 2015 by Bogotac
Milosh76 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Dve suprotne prognoze sutrasnjeg sastava. Novosti: Kahriman - Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković - Kovačević, Savićević, Katai - Vered, Orlandić, ParkerMondo: Rajković - Anđelković, Rendulić, Pavićević, Cvetković - Savićević, Stojanović - Parker, Katai, Vered - Orlandić. Ruku na srce, obe kombinacije imaju dosta mana. Na stranu sto meni nikad Savicevic ne bi igrao umesto Ristica, kao ni Orlandic umesto Jovica, ali Grof zna kako se ko ponasa i ko koliko moze da pruzi. Sredina i bekovi su nam opet rak rana, napad je jos i dobar. Verujem da je Grof objasnio Andjelku i Cvetkovicu sta treba da igraju, da nam opet ne ostaju rupe u odbrani kad se oni zalete u napad. Bice cupavo sutra. Vidimo se na Istoku! Edited July 1, 2015 by Milosh76
Nemanja Posrbica Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Ovo samo u Srbiji može da se desi: http://www.mozzartsport.com/vesti/nezapamceno-i-ponizavajuce-otkazana-konferencija-kairata-jer-se-niko-od-srpskih-novinara-nije-pojavio-na-marakani/109547
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 bar su mogli nekog iz radne zajednice™ da dovedu da glumi novinara. niko ne bi primetio.
elementary Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Nikog na ulici , nikog na konferenciji ali bar je veselo Edited July 1, 2015 by elementary
Milosh76 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Najveci stos sto nas medij obavestava da nijedan medij nije dosao. A nema komentara tipa, nismo ni pozvani ili bilo sta slicno. Budale! EDIT: na zvanicnoj stranici Kairata ima izjave igraca i trenera. www.fckairat.kz/club/news/20356www.fckairat.kz/club/news/20358www.fckairat.kz/club/news/20357 Edited July 1, 2015 by Milosh76
porucnik vasic Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Dve suprotne prognoze sutrasnjeg sastava. Novosti: Kahriman - Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković - Kovačević, Savićević, Katai - Vered, Orlandić, Parker Mondo: Rajković - Anđelković, Rendulić, Pavićević, Cvetković - Savićević, Stojanović - Parker, Katai, Vered - Orlandić. Победнички!
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 ispravite me ako grešim. za njih igra par igrača iz onog černomoreca?
Recommended Posts