Hamlet Strašni Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Ја се сећам старије господе са стадиона како причају о томе како је тукао бора костић.
Dimitrije Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Ja sam stariji i dobro se secam Borinih projektila. Medjutim, Bora Kostic nije samo bio dobar suter i izvodjac prekida, bio je dobar tehnicar, imao dobar centar-sut. On je igrao na mestu levog krila i sa tog mesta postigao rekord po broju datih golova sve dok ga Santrac nije pretekao.
Dimitrije Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 kakav je bio filipovic? Meni se on najvise svidjao od svih centarforova koji su igrali u Zvezdi od kada ja partim Zvezdu (od Prljincevica pa do danas). Mozda zato sto je moj vrsnjak (godinu dana mladji od mene) i sto je zaigrao u jednom za Zvezdu izuzetno dobrom periodukoji se, na zalost, lose zavrsio porazom protiv PAO-a. Bio je klasican centarfor koji se uvek nalazio u sansi i imao prilicno visok stepen iskoriscenosti (ne secam se da je masio zicere). Imao dobar sut obema nogama, dobro igrao glavom i dobar tehnicar. Uz to je bio dobar momak. Zaigrao je za seniorski tim jos kao gimnazijalac (XI beogradska) i njegove izjave za stampu su bile pravo osvezenje u poredjenju sa izjavama vecine fudbalera.
Hamlet Strašni Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 A kad uporedite filipovica i ivicu beka? Ko je bolji?
Milosh76 Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Kahriman – Petković, Luković, Edson, Ibanjez – Le Talek, Donald, Srnić, Katai, Plavšić – Vijeira. Prenos verovatno na Areni1
Nemanja Posrbica Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Za NP igra najveći kasapin JSL lige, Milan Savić.
Bright Billy Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 lukovic komotno moze da okaci kopacke o klin
Recommended Posts