Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Ја се сећам старије господе са стадиона како причају о томе како је тукао бора костић.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted

Ja sam stariji i dobro se secam Borinih projektila.  Medjutim, Bora Kostic nije samo bio dobar suter i izvodjac prekida, bio je dobar tehnicar, imao dobar centar-sut.  On je igrao na mestu levog krila i sa tog mesta postigao rekord po broju datih golova sve dok ga Santrac nije pretekao.

Posted

kakav je bio filipovic?

Meni se on najvise svidjao od svih centarforova koji su igrali u Zvezdi od kada ja partim Zvezdu (od Prljincevica pa do danas).  Mozda zato sto je moj vrsnjak (godinu dana mladji od mene) i sto je zaigrao u jednom za Zvezdu izuzetno dobrom periodukoji se, na zalost, lose zavrsio porazom protiv PAO-a.  Bio je klasican centarfor koji se uvek nalazio u sansi i imao prilicno visok stepen iskoriscenosti (ne secam se da je masio zicere).  Imao dobar sut obema nogama, dobro igrao glavom i dobar tehnicar.  Uz to je bio dobar momak.  Zaigrao je za seniorski tim jos kao gimnazijalac (XI beogradska) i njegove izjave za stampu su bile pravo osvezenje u poredjenju sa izjavama vecine fudbalera.

Posted

A kad uporedite filipovica i ivicu beka? Ko je bolji?

Posted

Sve isto samo Plavsic umesto Grujica

Posted

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Kahriman – Petković, Luković, Edson, Ibanjez – Le Talek, Donald, Srnić, Katai, Plavšić – Vijeira.

Prenos verovatno na Areni1

Posted

Za NP igra najveći kasapin JSL lige, Milan Savić.

Posted

Trtovac rukometas u neverici...

Posted

lukovic komotno moze da okaci kopacke o klin

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...