CerdicLeboeff Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Dobar Ristic danas.Треба замијенити мјеста њему и Катаију.
Bright Billy Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 ko da gledam dinamo i njihovu nogometnu ligu. drugim recima, vece su sanse da zaspim nego da odgledam do kraja...
madball Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) Nije skroz uz telo, ali ja ga ne bi sudio. Sem one lopte Ristica, koji je najbolji u prvom delu, sve ostalo da kvaltetno prespavas Edited March 19, 2016 by madball
CerdicLeboeff Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Nije uz telo.Ма видјело се и без поновљеног снимка. Ипак биће прашине. Морају "Новости" о нечем да пишу.
harper lee Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) Kad Katai ovako igra Zvezda je najdosadnija ekipa na svetu, sve sto smo uradili je bilo kad on nije overio loptu. Grof ako hoce ovo da igra sa Donaldom i Le Talekom mora da se vrsi pritisak blize golu protivnika i da se lopta donosi do prednjih igraca, ovako su linije predaleko, Katai i Ristic se previse trose na velikom prostoru i napadamo sa premalo igraca. Penal bezveze, cisto cascavanje. Edited March 19, 2016 by harper
Jozef K. Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Zna se pravilan stav odbrambenog igrača u šesnaest kada blokira šut. Ovo nije bilo to, lopta ga je pogodila u ruku, koja je od tela. Mislim da je jedno 80/20 da se svira. Dobro je da je krenuo projekat poslednja koka. Valjalo bi da i njega magacioner zavalja što pre. Šteta da u timu bude talentovanih. Nije nam u tradiciji da zadržimo dobre fudbalere.
katamaran Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) Ipak je bio penal. Prvo sam mislio da je prirodan polozaj i napucana al se sad videlo da je krenuo rukom ka lopti. Edited March 19, 2016 by katamaran
harper lee Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) Zna se pravilan stav odbrambenog igrača u šesnaest kada blokira šut. Ovo nije bilo to, lopta ga je pogodila u ruku, koja je od tela. Mislim da je jedno 80/20 da se svira. Dobro je da je krenuo projekat poslednja koka. Valjalo bi da i njega magacioner zavalja što pre. Šteta da u timu bude talentovanih. Nije nam u tradiciji da zadržimo dobre fudbalere. Covek nije pokazao ama bas nikakvu nameru da igra rukom a na toj blizini nema sansi da sklonis ruku na vreme. Protiv nas pre par godina nije dosudjen ovakav penal Dimitrijevicu iako je stajao bukvalno na gol liniji. edit: Sad na snimku deluje da je ipak cimao ruku. Edited March 19, 2016 by harper
John Coltrane Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) Bravo Rile. Iz svlacionice :) Edited March 19, 2016 by John Coltrane
Jozef K. Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) Bravo Rile Edit : @harper, slažem se sa editom [emoji4] Edited March 19, 2016 by Jozef K.
Recommended Posts