porucnik vasic Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Dobro je da smo se ratosiljali Srđans i sina mu. Jedva čekam jun da ih ne gledam više. A i onaj Vukašin, em brz, em zna lopte, mnogo se ističe, dobro je da smo ga uvalili Zenitu za male pare. Не да си духовит...цар си. О томе није било речи. Већ да Француз није вишак.
Nemanja Posrbica Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Sva četvorica su zaslužila ugovor i vidim ih u budućnosti kao igrače Zvezde: http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/10873/%C4%8Cetiri+potpisa+iz+Zvezdine+Omladinske+%C5%A1kole!.html Broj minuta dok Apollo ne doda da "punimo magacin" je:
Jozef K. Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Tacno tako Vasicu. E, sada, platiti pozajmicu 1 mil. evra a da igrac bude na klupi jer nema buducnosti u Zvezdi je druga strana medalje. Mene zbunjuje. Pomozite mi da razumem.+2
Cane Vukic Prebranac Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Sva četvorica su zaslužila ugovor i vidim ih u budućnosti kao igrače Zvezde: http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/10873/%C4%8Cetiri+potpisa+iz+Zvezdine+Omladinske+%C5%A1kole!.html Broj minuta dok Apollo ne doda da "punimo magacin" je: Аполо је јуначки пао у јутрошњој сјечи кнезова тако да ћеш да се набројиш минута :D
porucnik vasic Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Аполо је јуначки пао у јутрошњој сјечи кнезова тако да ћеш да се набројиш минута :D Ту је Kафкин јунак. Носиће он бакљу. Edited February 22, 2016 by porucnik vasic
Pokojni Ruxin Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Ja obično pokrivam treću smenu, ako niko ne opljune terzu i upravu tamo negde do 21:00 vi slobodno vičite
Timmi Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Mene zbunjuje. Pomozite mi da razumem. aj milioniti i, nadam se, poslednji put. liverpul je nudio 7 miliona i da grujic odmh potpise. on nije zelio negdje da mrda do kraja sezone, a uprava je htjela novac odmah i sad. liverpul je onda spasio stvar i pristao da grujic dodje tek na ljeto, ali po milion manjoj cijeni. tako da uprava nije nista platila, nego ga je prodala na jedini moguci nacin da odmah dobije novac.
Dimitrije Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Grujic se prema Liverpulovoj zvanicnoj prezentaciji vodi kao pozajmljen igrac. Po onome sto ste napisali, ta pozajmica kosta Zvezdu 1 milion (ne znam koje monete). Jer da je Grujic otisao ove zime u Liverpul, Zvezda bi dobila 7 miliona. Buduci da odlazi tek u junu, Zvezda je dobila milion manje. Taj milion je cena pozajmice.
Pokojni Ruxin Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Ovo je najdosadnija rasprava u istoriji teme, a znate da imam kredibiliteta da sudim o tim stvarima Svima je sve jasno u vezi situacije, ali ajd da se natežemo dal je milion formalno-pravno potekao iz jednog ili drugog džepa, ili pak miliona nikad nije ni bilo
Milosh76 Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Kakva je to "seca knezova" pala? Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
Timmi Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Grujic se prema Liverpulovoj zvanicnoj prezentaciji vodi kao pozajmljen igrac. Po onome sto ste napisali, ta pozajmica kosta Zvezdu 1 milion (ne znam koje monete). Jer da je Grujic otisao ove zime u Liverpul, Zvezda bi dobila 7 miliona. Buduci da odlazi tek u junu, Zvezda je dobila milion manje. Taj milion je cena pozajmice. o boze. zvezda je ove zime mogla da dobije samo 0 miliona za grujica, jer on nije htio da ide iz kluba. zvezdu nije kostala pozajmica milion, nego je to bio jedini nacin da dobije 6 odmah ove zime. tih 7 miliona ne postoje.
Cane Vukic Prebranac Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Ja obično pokrivam treću smenu, ako niko ne opljune terzu i upravu tamo negde do 21:00 vi slobodno vičite Имаш још мало више од пола сата па оплети
Pokojni Ruxin Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Sva četvorica su zaslužila ugovor i vidim ih u budućnosti kao igrače Zvezde: http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/10873/%C4%8Cetiri+potpisa+iz+Zvezdine+Omladinske+%C5%A1kole!.html Lol punimo magacin, terza hail Edited February 22, 2016 by Ruxin
Nemanja Posrbica Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Аполо је јуначки пао у јутрошњој сјечи кнезова тако да ћеш да се набројиш минута :D Sačekaću. Njegova omiljena tema je "punjenje magacina".
Jozef K. Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Najvažnije je da smo se oslobodili sisa i njihovih roditelja.
Recommended Posts