John Coltrane Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Brazilac malo lutao na pocetku meca, LeTalek smiren, precizan, pouzdan, al nema potrebe i za njim i za Donaldom. Nek Plavsara zameni nekog od njih dvojice.
Bright Billy Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 U ovoj formacij bekovi moraju da igraju na protivnickoj polovini, sto petkovic i radi. Ne znam gde bas njega nadje da pljunes?
elementary Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) Luković daje dobre lopte , nije to ono klasično bunarisanje već fino šalje na bok . Nisam ni očekivao neku igru, znao sam da su ovi čvrsti dosta . Daj bre šta izbacuješ loptu, neka izađe napolje ako ne može . Edited February 20, 2016 by elementary
Nemanja Posrbica Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 nesto bas ne razumijem ideju da najboljeg igraca pomaknes s najbolje pozicije i zamijenis s nekreativnim igracima. zverinjo trom u pm. Iz nekog čudnog razloga trener misli da 5 meseci unapred treba uigravati formaciju za dva dvomeča u Evropi koja bi nam donela jesen u Evropi. Štoperi neagilni, Donald nekreativan, Katai daleko od gola. Kao što rekoh pre par dana. Izgubili smo na kreativnosti, dobili čvrstinu - nisam zadovoljan.
Bright Billy Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Brazilac malo lutao na pocetku meca, LeTalek smiren, precizan, pouzdan, al nema potrebe i za njim i za Donaldom. Nek Plavsara zameni nekog od njih dvojice. Ako se vec uigravamo za uefu, onda plavic ulazi umeto gruje.
MiddleClass Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Grof kao da polako uigrava ekipu za leto. Dosta oprezno igramo,Le Talek kao osigurać ispred odbrane . Ako tako mislimo da igramo bolji izbor je Plavšić umesto Srnića koji bi zujao ispred 16 . Plavsic umjesto LeTaleka. Apsolutno je nepotreban protiv Mladosti. Grujic i Donald su dovoljni, a potreban nam je brzi igrac napred.
Bright Billy Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Bozovic veruje u donalda jer je zavrsio holandsku skolu dodavanja. Ibanjez mora vise da se ukljuci u igru...
Timmi Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 U ovoj formacij bekovi moraju da igraju na protivnickoj polovini, sto petkovic i radi. Ne znam gde bas njega nadje da pljunes? ne igra on ni naprijed ni nazad.
MiddleClass Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 I Lukovic je tragikomican. Dajte ga Zenitu, Vule je idealan parnjak za Brazilca. Plus zna sa loptom.
Bright Billy Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 ne igra on ni naprijed ni nazad. Malo se on vise po navici pljuje. Za sad je dosta bolji od ibanjeza.
MiddleClass Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Slazem se za Petka. Solidan je danas. Ibanjez u stelt modu.
Bright Billy Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 I Lukovic je tragikomican. Dajte ga Zenitu, Vule je idealan parnjak za Brazilca. Plus zna sa loptom. Fali vuletovo iznosenje lopte, definitivno...
Nemanja Posrbica Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 ne igra on ni naprijed ni nazad. Tim ne može da iskreira šansu, ljudi se okrenu protiv desnog beka. Grujić je daleko od lopte, mnogo smo defanzivni, nemamo dovoljno tehnike u poslednjoj liniji i veznom redu u odnosu na jesen.
elementary Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Plavsic umjesto LeTaleka. Apsolutno je nepotreban protiv Mladosti. Grujic i Donald su dovoljni, a potreban nam je brzi igrac napred. Ja bih Plavšića umesto Donalda , Le Talek može sam da drži nazad .
Recommended Posts