Jozef K. Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Izgleda Parker nece u Kairat. Daleko mu od kuce. Tog se necemo otarasiti ni kad mu istekne ugovor. Odlično rešenje sa klupe.
Bright Billy Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 „Tražićemo rešenje, a bićemo spremni da platimo za ekstra špica i obeštećenje od milion evra. Ne daj Bože da se povredi Portugalac Vijeira ili da bude kažnjen. Hoćemo da pružimo Božoviću mogućnost da kad se okrene ka klupi u 60.minutu ima koga da uvede“,rekao je generalni direktor Crvene zvezde izveštačima Sporta i Sportskog žurnala sa pripremama na Kipru. Ono kad se okreneš ka klupi... Nego, ajde odma da se razvrstamo, ko je vera a ko nevera. Cisto da ljakse ne moze npr mene da optuzi kako sam pao na pricu o milionskom rezervnom centarforu :)
katamaran Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Kako su nas Slovenci majstorski izjebali s tim likom. Jos nije ni stigao vec je na Mondu bio tekst o kakvom je liku rec. Mozda su zato sad odustali od onog Gohue zbog navodnih prica o problematicnom ponasanju. Ko se o Parkera opece i u Gohuu duva.
darkonet Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Kako su nas Slovenci majstorski izjebali s tim likom. a ti harpere hoces u ligu s njima...becki konjusari su to a za ove rezerve s klupe, lepo jedan moj drug rece - na moje pitanje zasto Gavric nece da ode - kaze, kad bi taj ribu u zivotu video, lakse se nalazi kad dodjes iz Zvezde
Nikodije Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Teze se ratosiljati Parkera nego onih Bunjinih 15.
Cane Vukic Prebranac Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 sjebao šemu za pranje para terzari lik je trol мени је све дражи
Apollo Creed Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Биће још важније да на лето задржите тренера, Божовић је најавио да ће евентуални потпис новог уговора морати да сачека освајање титуле? – Свакодневно смо у контакту, мислим да смо близу договора. Нема спорних ситуација, нити препрека, прецизирали смо и финансијске детаље. Волео бих да остане што дуже, дао бих му уговор на пет година. Причали смо о две сезоне, уз клаузулу да може да иде ако дође екстремно јака понуда. 5-2-0
kralj Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nego, ajde odma da se razvrstamo, ko je vera a ko nevera. Cisto da ljakse ne moze npr mene da optuzi kako sam pao na pricu o milionskom rezervnom centarforu :) Ja sam totalno u fazonu da će neko tu da se ogrebe za milion. Sent from my iPhone using Tapatalk
Milosh76 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Odakle Zvezdi milion evra ? Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
katamaran Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 I jos nam posle ostane jos 59 za zajebanciju. Kud se onaj Vazura nije ranije pojavio u nasem fudbalu da resi sve probleme.
Segundo Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) Hvala vam za sve (a za podosta ima i da im zahvalimo), braco Kairacani!Još da smo letos bili svesni da će Vered izgubiti mesto čak i u rotaciji i prihvatili milion, pa i pehar da im izlijemo. Izgleda Parker nece u Kairat. Daleko mu od kuce. Tog se necemo otarasiti ni kad mu istekne ugovor. Nisam pobornik nasilnog teranja igrača, treniranja od 6 ujutru, slanja navijača da mu obajsne kako se bori za klub i slično... ako si se zajeb'o, plaćaj ga dok ispunjava profesionalne obaveze. Ali ovaj lik je izgleda žestok mentol na više nivoa. Žali se i tuži što mu ne daju da vidi bolesnog sina, a neće da donese papire kojim to može da opravda... 5x je do sada odlazio bez dozvole, opet isto... hoće da ide bilo gde, samo da budu ok uslovi i klub, nadju mu isti sa šampionskim ambicijama u toj zemlji, prepuni love, dobio duplo jače uslove, a sada mu daleko... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Edited February 15, 2016 by Segundo
Apollo Creed Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Možda samo hoće da ispuni dečački san i podigne pehar sa fkcz?
Recommended Posts