CerdicLeboeff Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 (edited) Вуле је дао изјаву за новине: Вукашин Јовановић: Остао сам у Звезди због ГрујићаМладом дефанзивцу Вукашину Јовановићу пропао је договор са Зенитом, па се прикључио саиграчима на припремама на Кипру чекајући нову прилику за инострани ангажман.- Највише сам недостајао Груји (Марко Грујић) и Доналду, с њима сам се редовно чуо док сам био у Београду. Био сам у контакту и са Павићевићем и Петковићем. Много је пријатно од кад сам се вратио у старо јато. На припремама је одлично, заиста се супер осећам - каже Вукашин Јовановић, дефанзивац Звезде.Код штопера црвено-белих не постоји ни трунка незадовољства што је остао у редовима вицешампиона Србије.- Не жалим што сам остао у Звезди, јер ми новац тренутно није приоритет. Притом се и неке коцкице нису склопиле. Видећемо шта ће бити у следећем прелазном року.У тиму влада победничка атмосфера, па играчи с осмехом одрађују сваки тренинг на припремама.- Атмосфера је иста као и у првом делу полусезоне. На том плану се ништа није променило - додао је млади репрезентативац Србије.Црвено-бели су се појачали довођењем штопера и два везна играча у зимском прелазном року. Тренер Миодраг Божовић је истицао да су се засад добро показали.- Нисам компетентан да причам о појачањима, јер сам одрадио само један тренинг с екипом. Они ће најбоље причати на терену, када почне првенство.Фудбалери Црвене звезде ће у Пафосу боравити до недеље, када се враћају у Београд. Први испит у првенству их очекује 20. фебруара против лучанске Младости. Edited February 12, 2016 by CerdicLeboeff
CerdicLeboeff Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Има ли игдје пренос утакмице са Уралом?
katamaran Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) verovatno samo twitter edit: ima i periscope za entuzijaste https://www.periscope.tv/w/1OwxWgBzEPnxQ Edited February 13, 2016 by katamaran
CerdicLeboeff Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 verovatno samo twitter edit: ima i periscope za entuzijaste https://www.periscope.tv/w/1OwxWgBzEPnxQ Може ли овај перископ да се користи без твитер налога или телефонског броја?
katamaran Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) moze samo nema komentarisanja Edited February 13, 2016 by katamaran
MiddleClass Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Srecan rodjendan Pjano! Molim one koji imaju yt da okace neku njegovu kompilaciju golova glavom.
CerdicLeboeff Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 1:1 Вијеира у 58. Поништен је гол Срнићу, осим тога добре прилике за Ле Талека и Срнића.
Ryan Franco Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Srecan rodjendan Pjano! Molim one koji imaju yt da okace neku njegovu kompilaciju golova glavom.
CerdicLeboeff Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Изгубили смо 1:2. Гол примљен из слободњака у 82'.
katamaran Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Sredina tabele u Rusiji al im je liga prilicno izjednacena. Na 8 bodova do drugog i 11 do prvog.
CerdicLeboeff Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) Ko je ovaj Ural? Играју у 1. руској лиги. Углавном, Кахриман је излетио код првог гола, направили смо фаул на доброј позицији за шут код другог. Срнићу је поништен гол, не знам због чега. Други пут је пуцао право у голмана, Ле Талек је главом пуцао поред стативе. Резултат није забрињавајући, али оваква ноншаланција јесте. Зверко је био изашао прије другог гола. Edited February 13, 2016 by CerdicLeboeff
katamaran Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Kubanj periskop https://www.periscope.tv/w/1DXxyzPmDoeKM ovi su dno tabele
Recommended Posts