Bright Billy Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 „Jedina ozbiljna ponuda stigla je iz Kine. Odbio sam. Razmišljam samo da budem prvak sa Zvezdom. Bio je veliki novac u pitanju, ali sam stavio milionsku ponudu po strani, jer sam obećao supruzi, pre nego što je preminula, da ću jednod dana da budem prvak i da ću joj da posvetim titulu. Ne želim da propustim priliku“, rekao je izveštaču Sportskog žurnala sa Kipra spretni napadač.
teacher Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 „Jedina ozbiljna ponuda stigla je iz Kine. Odbio sam. Razmišljam samo da budem prvak sa Zvezdom. Bio je veliki novac u pitanju, ali sam stavio milionsku ponudu po strani, jer sam obećao supruzi, pre nego što je preminula, da ću jednod dana da budem prvak i da ću joj da posvetim titulu. Ne želim da propustim priliku“, rekao je izveštaču Sportskog žurnala sa Kipra spretni napadač. koji je to spretni napadač? odakle ova navala ambicije da se osvoji titula po cenu da se ne dobiju pare?
CerdicLeboeff Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 koji je to spretni napadač? odakle ova navala ambicije da se osvoji titula po cenu da se ne dobiju pare? Нада се да убоде позив за репстацију...
Bright Billy Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Realno, nije trebo olosima da otkriva motive...
teacher Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Vraca se kapetan Miki? Šta čekaju Mrđa i Kelhar? titula zove, snimiće se i DVD!
dragance Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 ako se vrati Miki, ponavljace se one zlobne scene kada krenu sa centra, njemu dodaju i on odmah sikne dubinsku loptu do korner zastavice na desnu stranu
Apollo Creed Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) Popularni Miki hail mary pass... Edited February 4, 2016 by Apollo Creed
Nikodije Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Hugo i Vieira Da li se Srdjan Vieira slaze sa ovim razgazivanjem kopacki zarad titule, umesto uzimanja kineskih miliona?
Recommended Posts