Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

http://mondo.rs/a867096/Sport/Fudbal/David-Babunski-u-Crvenoj-zvezdi.html

Babunski naslednik Ergića, a možda i Vilotića.

Vec vidim ko ce mi biti najomiljeniji igrac u Zvezdi. :0.6:

Klinca sam gledao samo jednom kad su igrali protiv nas, neka under nesto reprezentacija. Odrali smo ih kao macke na toj utakmici, mislim da smo ih dobili 5:1 ili tako nekako, ali on je igrao kao kad matorac dodje ispred zgrade da igra s klincima iz osnovne skole. Nasi bukvalno nisu mogli da odlepe loptu od njegove noge. Ne znam koliko je i da li je napredovao od tada, ipak su svi oni bili klinci u to vreme.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Vec vidim ko ce mi biti najomiljeniji igrac u Zvezdi. :0.6:

Klinca sam gledao samo jednom kad su igrali protiv nas, neka under nesto reprezentacija. Odrali smo ih kao macke na toj utakmici, mislim da smo ih dobili 5:1 ili tako nekako, ali on je igrao kao kad matorac dodje ispred zgrade da igra s klincima iz osnovne skole. Nasi bukvalno nisu mogli da odlepe loptu od njegove noge. Ne znam koliko je i da li je napredovao od tada, ipak su svi oni bili klinci u to vreme.

http://www.uefa.com/under21/season=2013/matches/round=2000192/match=2006852/index.html

Nakon toga smo ispali od Engleza sa 2 puta po 1-0 u baražu. Kruševac, rasni problemi, tuča...

Definiši reč solidno kubure, a mislim da ima bar 10ak klubova koji imaju velike budžete, ne samo pomenuta četiri. Svaki tim koji je sposoban da isplati višemilionsko obeštećenje se ne može nazvati finansijski nestabilnim, makar ne iz ugla Zvezde. Isto tako su visoke i plate igrača koji su u rotaciji. Jako je malo brazilskih igrača osrednjeg kvaliteta* koji igraju u Zvezdi.

* igrači koji nisu super talenti već dobri igrači, kakav je na primer pomenuti štoper Leo. Potpuno drugačije je u Argentini gde igrači sličnog kvaliteta igra u Italiji ili Španiji, pa i u samom Brazilu.

Kao što Zvezda gleda igrače iz JA, tako ih gledaju i ostali klubovi iz Evrope i iz JA. Nema potrebe da se neko šalje na teren, makar ne u početku. Primarni scouting postoji, jer se praktično svaki meč prenosi, postoje programi za praćenje igrača, ništa ne može da se sakrije. Fudbalske karakteristike možeš da vidiš i bez avionske karte. Naravno, nakon toga se treba upoznati na licu mesta i sa ljudskim karakteristikama.

Ovo čerupanje ruskih timova u finansijskoj i igračkoj krizi uopšte nije loša zamisao. Skoro svaki ruski tim dovodi dobre strane igrače, dovoljno dobre da budu kod nas nosioci igre. Navikli su na sličan mentalitet i probleme koje ih mogu zateći. Svakako pomaže i to što je Božović godinama bio tamo trener, a očigledno će pomoći i Donald i Vieira kao pozitivni primeri.

Фламенго је огроман клуб на граници банкрота већ две-три године. Фудбалери као теоретски имају јако плате, међутим слабо се то исплаћује. Слична ти је ситуација у оба клуба из Куритибе...значи није све бајно тамо.

Што се тиче овог око скаутинга, све си ти у праву али не за Србијицу. Довољно је да прочиташ интервју са Грујићем око преласка у Ливерпул  видиш колико смо ми далеко од програма, посматрања играча, скаутинга. Да има неко у Звезди мозга да ти бар хонорарно плати за који савет...где би им крај био. Овако менаџери набијају некакве касете, презентације на нету и сличне глупости.

al pazi naslov za clanak o momku kog su, nakon godina skolovanja u najboljoj fudbalskoj akademiji, nogirali iz spanskog treceligasa  ^_^

Zvezda dovodi filozofa pobedničkog mentaliteta

doduse, mora mu se priznati da ima 1 kvalitetan pedigre  :s_c:

Navodno, porodica Babunski je potomak četničkog vojvodine Jovana Stojkovića, poznatijeg kao Vojvoda Babunski (1878 -1920), o kojem je ispevana pesma, kasnije prepevana u poznatu "Sprem'te se, sprem'te četnici".

kapiram da je vasic vec narucio dres sa komplet opremom   :ss1:

Што се тиче овог око скаутинга, све си ти у праву али не за Србијицу. Довољно је да прочиташ интервју са Грујићем око преласка у Ливерпул  видиш колико смо ми далеко од програма, посматрања играча, скаутинга. Да има неко у Звезди мозга да ти бар хонорарно плати за који савет...где би им крај био. Овако менаџери набијају некакве касете, презентације на нету и сличне глупости.

Verovao ili ne, od ove sezone imamo scouting u klubu. Makar ovaj osnovni, koji sam gore opisao.

al pazi naslov za clanak o momku kog su, nakon godina skolovanja u najboljoj fudbalskoj akademiji, nogirali iz spanskog treceligasa  ^_^

Zvezda dovodi filozofa pobedničkog mentaliteta

doduse, mora mu se priznati da ima 1 kvalitetan pedigre  :s_c:

Navodno, porodica Babunski je potomak četničkog vojvodine Jovana Stojkovića, poznatijeg kao Vojvoda Babunski (1878 -1920), o kojem je ispevana pesma, kasnije prepevana u poznatu "Sprem'te se, sprem'te četnici".

kapiram da je vasic vec narucio dres sa komplet opremom   :ss1:

Велик је Војвода био јунак. Србин, сумњам да мали има везе са њим.

Verovao ili ne, od ove sezone imamo scouting u klubu. Makar ovaj osnovni, koji sam gore opisao.

Драго ми је ако је то истина.

Велик је Војвода био јунак. Србин, сумњам да мали има везе са њим.

Direktni potomci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...