Bright Billy Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Parker vise ne moze nigde, posto je vec igrao za dva kluba u ovoj sezoni. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 18, 2016 Author Share Posted January 18, 2016 Није бразилска лига толико ненормално моћна, осим пар клубова( Коринтијанс, Сао Паоло, Атлетико Минеиро) остали кубуре солидно са приходима. Могло би да се пробере, али за то треба да имаш бају на терену, а не неког ко шаље касете. Нама су по менталитету Аргентинци ближи, играчи јесу јефтинији, али ме чуди што нико никад није пробао да доведе играча из Уругваја и Парагваја, где постоји ратнички менталитет, где се никад не одустаје и бори за тим. Definiši reč solidno kubure, a mislim da ima bar 10ak klubova koji imaju velike budžete, ne samo pomenuta četiri. Svaki tim koji je sposoban da isplati višemilionsko obeštećenje se ne može nazvati finansijski nestabilnim, makar ne iz ugla Zvezde. Isto tako su visoke i plate igrača koji su u rotaciji. Jako je malo brazilskih igrača osrednjeg kvaliteta* koji igraju u Zvezdi. * igrači koji nisu super talenti već dobri igrači, kakav je na primer pomenuti štoper Leo. Potpuno drugačije je u Argentini gde igrači sličnog kvaliteta igra u Italiji ili Španiji, pa i u samom Brazilu. Kao što Zvezda gleda igrače iz JA, tako ih gledaju i ostali klubovi iz Evrope i iz JA. Nema potrebe da se neko šalje na teren, makar ne u početku. Primarni scouting postoji, jer se praktično svaki meč prenosi, postoje programi za praćenje igrača, ništa ne može da se sakrije. Fudbalske karakteristike možeš da vidiš i bez avionske karte. Naravno, nakon toga se treba upoznati na licu mesta i sa ljudskim karakteristikama. Ovo čerupanje ruskih timova u finansijskoj i igračkoj krizi uopšte nije loša zamisao. Skoro svaki ruski tim dovodi dobre strane igrače, dovoljno dobre da budu kod nas nosioci igre. Navikli su na sličan mentalitet i probleme koje ih mogu zateći. Svakako pomaže i to što je Božović godinama bio tamo trener, a očigledno će pomoći i Donald i Vieira kao pozitivni primeri. Link to comment
Apollo Creed Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Crvena zvezda je odbila ponudu Bordoa od 2,4 miliona evra i procenat od naredne prodaje za Vukašina Jovanovića, a u francuskom klubu su razočarani ishodom pregovora. Trener „žirondionaca“ Vinji Sanjol priznao je da je bitka izgubljena. - Crvena zvezda nije više primorana da prodaje igrače . Sada nam ostaje da se pojačamo na drugim mestima u timu. Šta da se radi – istakao je Sanjol. jer smo tako u mogućnosti... Link to comment
Babu Bhatt Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Jaki smo ko crna zemlja :D Link to comment
Apollo Creed Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 "David Babunski mesečno će prihodovati u Zvezdi 10.000 evra, bez premija za 2,5 godine. Crvena zvezda će menadžeru morati da plati 35.000 evra za potpis igrača." Link to comment
teacher Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 "David Babunski mesečno će prihodovati u Zvezdi 10.000 evra, bez premija za 2,5 godine. Crvena zvezda će menadžeru morati da plati 35.000 evra za potpis igrača." koliko dobija terza? Link to comment
Nikodije Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 koliko dobija terza? 1500 mesecno Link to comment
teacher Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 1500 mesecno misliš 1500 meseci? mnogo je. Link to comment
pbg12345 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Ljubomoran si sto vi nemate terzana Link to comment
teacher Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Ljubomoran si sto vi nemate terzana mi™ smo imali džombu :P Link to comment
pbg12345 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Eh, mi jos uvek Svetog Koleta Nego ovde pricamo o ovim gigantima sto za njih navijamo kad izadjemo iz svog sela :) Link to comment
teacher Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Eh, mi jos uvek Svetog Koleta Nego ovde pricamo o ovim gigantima sto za njih navijamo kad izadjemo iz svog sela :) giganti se mere obrazom, a ne brojem onih koji im kliču... Link to comment
katamaran Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Menadzer kaze da dolazi i drugi bata Babunski kad mu istekne ugovor sa Realom. Link to comment
MiddleClass Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Nekad su Perica i Drula odlazili u Real i Barsu, a sad dolaze iz Reala i Barse u Zvezdu! Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 18, 2016 Author Share Posted January 18, 2016 http://mondo.rs/a867096/Sport/Fudbal/David-Babunski-u-Crvenoj-zvezdi.html "Počeo sam da pišem blog, jer sam želeo da podelim svoje ideje sa svetom, a internet je najbrži i najjednostavniji način da se to ostvari. Za mene, filozofija je jedini način da se postignu svi ciljevi u životu. Nadam se da će što više ljudi, naročito mladih, izabrati ovaj put" Babunski naslednik Ergića, a možda i Vilotića. Link to comment
Recommended Posts