katamaran Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 MUP tamo održava svoje sportske manifestacije. Jedno vreme valjda nisu ni oni. Posle Makisa trebali smo da pravimo trening centar u Borci al naravno ni od toga nema nista.
Cane Vukic Prebranac Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Имали смо и пакт Лукић-Ражнатовић
Bright Billy Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 evo kako maminjo tapka mlade igrace ČELSI je došao u Zagreb da kupi mladog golmana Adrijana Šempera, ponudio je pet miliona evra ali je uprava Dinama glatko odbila tu sumu i tražila 8 miliona evra.Jedan od najboljih golmana poslednjeg Mundijalita do 17 godina, za sada, ostaje u Zagrebu.
Pokojni Ruxin Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Tupavo precenjuje svoje igrače, neće to na dobro izaći :(
Nemanja Posrbica Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 (edited) Zamišljam situaciju u kojoj Chelsea nudi 5 miliona za golmana bez minuta provedenog u seniroskom fudbalu. Istina, verujem da je tražio 8, ali nešto ne verujem da su mu nudili 5. Mali je pre neki dan napunio 18 godina, pretpostavljam da su Plavci pokušali da kupe još jednog od talenta koga će narednih godina slati na pozajmice dok ili potpuno ne propadne ili ga prodaju za par puta skuplju cenu. edit. U Zagrebu je bio tehnički direktor engleskog prvaka Michel Emenalo, koji se u četvrtak sastao sa menadžerom Dinama Zoranom Mamićem, te Dinamu ponudio dva i pol milijuna eura (uz milijun i pol kroz moguće bonuse), doznaje Goal.com. Mada je i ovo mnogo. Edited January 16, 2016 by Nemanja Posrbica
Strahan Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 vec su se opekli kad je golman sa prostora ex ju u pitanju, matej delac. branio je i za neki tim u nasoj prvoj ligi
Dr Arslanagić Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 vec su se opekli kad je golman sa prostora ex ju u pitanju, matej delac. branio je i za neki tim u nasoj prvoj ligi Ne znam gde je sada ali je Delač odličan golman.
Strahan Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) branio je solidno u pocetku, posle nista posebno. ja stvarno ne znam gde je sada. vidim sada da se oporavlja od povrede i da je u sarajevu. solidan golman nista vise Edited January 17, 2016 by Ugo
Segundo Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Ne znam gde je sada ali je Delač odličan golman.Ako se ne varam, trenutno je u Sarajevu. Edit: naknadno videh da je Ugo već napisao gde brani. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Edited January 17, 2016 by Segundo
Recommended Posts