Dr Arslanagić Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 MUP tamo održava svoje sportske manifestacije. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Пиксијева распродаја се десила након испадања од Милана. А какав тим смо имали говори да смо изгубили само са по голом разлике, 1:0 на Сан Сиру и 2:1 на Мари. Тај Милан је потом освојио Лигу шампиона.Тад смо довели Аилтона и Кастиља, такве неуигране нас избацио Либерец. Послије тога је кренуо суноврат, јер его Принца са Неретве није издржао више од 45 минута против Војводине, доведене су слабе замјене, почеле су приче о злим странцима итд. Да је Бурзан Марадона угурао оно на почетку меча са Ренџерсом (који је на крају те сезоне стигао до финала купа Уефа), ко зна о чему бисмо причали данас. Link to comment
Bright Billy Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 milanu je te godine suspenzija ukinuta par dana pre prve utakmice, tako da su ekipu bukvalno skupljali sa plaze. otud i onaj transparent na pocetku utakmice u beogradu, jer da mafiosi nisu odradili svoje mi bi taj dvomec igrali protiv chievo verone... Link to comment
Babu Bhatt Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Taj Rangers je realno bio krs i igrao nikakav fudbal, tim gore je bilo sto smo ispali od njih. via Tapatalk Link to comment
Bright Billy Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 bunkerasi odvratni Link to comment
fandorin Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 (edited) Mada nije to najgore, Muslin je 2001. doveo trojac iz Milicionara kao udarna pojacanja i sa njima krenuo na ligu sampiona. Bili, takvih stvari da se setis pre nego sto opljunes moguca pojacanja iz Brazila. :) Tad je uveliko trajao sukob Muslin-Pjanović/Džaja i delovalo je kao da se igrači dovode za inat onom drugom. Muslin je tražio da bude tim-menadžer i da on dovodi igrače, hteo je da vrati Drulića i da potpiše još par ozbiljnih igrača. Verujem da je Džaja umro od smeha. Posle se, pak, naljutio pa ga nazivao smradom. Javno, pred novinarima. Mislim da je u paketu stigao i dvojac iz Sartida, Kocić, Bulić, kao i još jedna brazilska prevara koju niste pomenuli, Rankov pulen, Fabio da Silva. Kad smo već kod Brazilaca, recimo Žoziezli Fereira je bio ludačka kupovina, em je bio loš, em nam nije uošte trebao. Tad je Ivić kupovao na kilo, Jeff Silva, Abubakar, Parker, Šišić, Pejčinović (samo njegovo dovodjenje je imalo smisla ali je i tu na delu bila neka zamršena kombinacija koju ni advokati Marije Šarapove ne bi razmrsili)...nekog sam sigurno zaboravio, svi stigli u zimskom prelaznom roku a prethodno Bunja doveo već 11 novih igrača. Vredi istaći i prvu dvojicu karioka Adilson i Vilijams. A i prvog pravog stranca, jednog jedinog Sorina Vlajkua. Edited January 16, 2016 by fandorin Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 milanu je te godine suspenzija ukinuta par dana pre prve utakmice, tako da su ekipu bukvalno skupljali sa plaze. otud i onaj transparent na pocetku utakmice u beogradu, jer da mafiosi nisu odradili svoje mi bi taj dvomec igrali protiv chievo verone... иначе старих муштерија :) Link to comment
Malvo Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Taj Rangers je realno bio krs i igrao nikakav fudbal, tim gore je bilo sto smo ispali od njih. via Tapatalk Bili krs, al dogurali te sezone do finala Kupa UEFA. Ko je bese stigao svojevremeno iz Sartida? Bila su dvojica - jedan je bio Sasa Kocic, a drugi? (nije Pantelaar) Link to comment
Bright Billy Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 jeste, dosao ivic (lalatovic mu bio asistent) kao veliki ekspert i onda nicim izazvano poceo da dovodi neka sumnjiva lica iz brazila Link to comment
adasevic Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Bili krs, al dogurali te sezone do finala Kupa UEFA. Ko je bese stigao svojevremeno iz Sartida? Bila su dvojica - jedan je bio Sasa Kocic, a drugi? (nije Pantelaar) Radosav bulic :) Link to comment
adasevic Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Nikodije, ja ne znam jos ni jednog sportskog radnika da ima 100% ucinak kod dovodhenja igraca. Taj bronovicki koga toliko pominjes je bio reprezentativac poljske kad smo ga doveli. Pixijeva logika je bila ispravna - uloziti u tim, napraviti rezultat i onda profitirati. Prve godine je tim sacuvan ali je uleteo milan i tu nema puno ptostora za kukanje. Ekipa koja je sklopljena dogodine uopste nije bila losa. Lupetanje je da smo imali samo dete i burzu u napadu. Barkos bio ziv i zdrav ali nije bio po kosanovoj meri. Kao ni salas (takodje napadac) a ni molina. Mi smo poslednji put ozbiljan fudbal igrali bas u pixijevo doba dok je na klupi imao zengu pa i bajevica. Pod robijem je bilo vise emotivno nego kavlitetno a sve ostalo tuga do dolaska grofa. To sto ima ljudi koji misle da nije problem kad ti "zapadnu" razne keke, bambalici, bulici i osali biznismeni koji su vec imali usemljene kombinacije to je vec do objektivnosti istih. Da je bilo pameti mi bismo prihodovali znacajno vise novca o puxibevih pojacanja nego od bilo cega drugog. Samo barkos je mogao da pokrije sve dugove... I ne treba zaboraviti da u omladinskoj skoli nismo imali ni jednog igraca. To je period potpunog raspada jer od te generacije 84 pa do recimo 92-93 bukvalno ni jedan igrac nije izasao iz skole. Link to comment
MiddleClass Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Bem ti i Piksi je govno na ppp... :( Link to comment
Hamlet Strašni Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Па реално. Није ништа освојио, нема 150 утакмица у репрезентацији и кеса је од тренера Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 и промашио је пенал против Аргентине Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 (edited) Ne znam kada je izdominirao, ali... https://www.facebook.com/redstarfanstheworld111/videos/720877634716247/ Edit: Bajko, naravno Edited January 16, 2016 by Nemanja Posrbica Link to comment
Recommended Posts