Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Pa Toplica koji dize kredit od 5 miliona evra sa sumanutom kamatom (cini mi se 30%) da bi Bunja doveo kamion poluigraca. 

to su bili dani...

bunja.jpg

ovo sada je sviranje kurcu, najavljuje se samo brazilski stoper, i francuski zadnji vezni, sta li radi taj sportski direktor ili ko vec dovodi igrace? prima platu da dovede dva igraca?

Edited by Nikodije
  • Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

to su bili dani...

attachicon.gifbunja.jpg

ovo sada je sviranje kurcu, najavljuje se samo brazilski stoper, i francuski zadnji vezni, sta li radi taj sportski direktor ili ko vec dovodi igrace? prima platu da dovede dva igraca?

Tad nas je Miskec finansirao i svesno uvaljivao u bulu da bi maznuo zemljiste. On se pojavljuje u Pikisijevo vreme i odlazi sa Toplicom.

Edited by katamaran

Hoces reci, uleteo™ je Piksiju.

Argentinac ili Brazilac, samo da nije Dejan Jakovic™, ili neki as iz Milicionara™.

Pa iz Milicionara su vam došli Gvozdenović i Lalatović, ako ne grešim. Šta je njima falilo?

sad bez sale, stvarno ne treba dovoditi brazilce posto do sad ni jedan nista kod nas nije uradio. i sad ce svi da kazu evandro je dobar igrac, sa cime se i ja generalno slazem; ali je i on kod nas pokazao manje od onoga sto se od igraca njegovog renomea ocekuje. 

mozda je jedino kadu napravio nesto sto bi moglo da se nazove korak unapred, al on je realno dosao iz zete a ne iz brazila, tako da se nista nije ni ocekivalo od njega...

Ima tu više faktora, mada i ja preferiram igrače iz JA kojima je maternji jezik španski. Problem sa Brazilcima je što oni su njihovi klubovi finansijski najmoćniji i jako teško je dovesti dobrog igrača za mali novac u Srbiju. Zvezda je dovela tri igrača sa nekom reputacijom iz Brazila, Evandra i Vinicius Pacheca, eventualno Bruna Mezengu, mada je on više bio nada Flamenga, nego realni talenat. Za razliku od tebe, ne bih se složio da je Evandro igrao kod nas manje od onoga što sam očekivao. Pachco je polomio nogu, a Mezenga koji se meni nikada nije dopadao je pokazao jako malo, ali očigledno dovoljno da igra u Turskoj godinama. Low cost varijante imaju low uspeh, zato na 10 Jeff Silva, Savia i Ely Tadeua idu Cleo i Cadu. Dok smo se za prvog istorijski zajebali, a znali smo da ima kvalitet, Cadu je često umeo da nestane na terenu, ali svakako može da prođe kao solidan igrač.

Ipak pominjani Brazilac Leo je potpuno drugi par cipela, sa daleko ozbiljnijom ulogom u Brazilu i konstantom igranja za razliku od Evandra ili Pacheca. Verujem da on nije za naš budžet nikako, tako da Brazilci koji mogu da pomognu nisu nam finansijski dostupni, a oni koji jesu su mačka u džaku. Zato i jeste veća šansa da se uzme neki dobar Argentinac koji može da uđe u budžet, a da ne bude mačka u džaku. Nimalo nije lako naći igrača koji ima kontinuitet, karakter, znanje/talenat, da je jeftin (ako može idealno bez ugovora) i da igra za kikiriki. Zato valjda i treba da postoji scouting u klubu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...