Nemanja Posrbica Posted January 13, 2016 Author Share Posted January 13, 2016 ne. trazili su matorog golmana koji hoce sezonu da provede na klupi, da bi manojlovica mogli da posalju na pozajmici. trkulja, za kog mislim da je bolji od pomenutog manojlovica, je imao neku tezu povredu a za ovog petog prvi put cujem. Nije da sam im ih gledao mnogo više od tebe, ali Manojlović zaista ima fizički profil top golmana i odlične reflekse. Par intervencija protiv Mordovije letos su bile na čist talenat. Da ne pričam da je 6 godina mlađi od Trkulje. Manojlović je sam tražio da mu nađu pozajmicu gde će da igra kada je Kahriman postao prvi golman, odlaskom Rajkovića. Pošto ne može u isto vreme da brani za Bežaniju i da sedi na klupi kod nas, doveli su golmana. Trkulja je sjebao ligamente i tek sada bi trebao da krene u pun trenažni proces, a Vićić je prošlogodišnji golman omladinaca, prosečan talenat, pogotovo kada se uzme u obzir na Rajkovića, Manojlovića i sadašnjeg prvog golmana omladinaca, Stankovića. I on je bio na pozajmici, ako se ne varam u GSP Poletu. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Срећна Нова година, цигани, а поготово колези муслину Link to comment
Ratamahatta Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Vise su se najeli kod Supica na svadbi nego za celu polusezonu. Link to comment
ljuba1 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Supic je doveden vise da pravi drustvo Kataiju jer su dobri ortaci nego sto nam treba golman. A inace i po meni bespotrebni i on i Sikimic. Kao i Cvetkovic, Andjelkovic, Gavric, Caki Stojanovic, Rendulic. Sve ih treba otkaciti na ovaj ili onaj nacin. Bolje da klinci sede na klupi na +26 nego navedeni. Link to comment
porucnik vasic Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 (edited) Срећна Нова година, цигани, а поготово колези муслину Срећна Нова Цане и остала браћо цигани. Edited January 14, 2016 by porucnik vasic Link to comment
John Coltrane Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Sto vodimo 5 golmana u SLO? Da ne planiraju i Kahrimana da zavaljaju u naredne 2 nedelje? Link to comment
casperbgd Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 A sta bismo sa spicem da se Hugo povredio? Pritom je i Orlandic povredjen bio dosta vremena, a Sikimic mi ipak deluje znatno bolje od Orlandica. Meni je samo problem sto je Sikimic uzeo neke minute koje bih vise voleo da je dobio Jovic, ali s obzirom da je verovatno dosao za smesne pare, nije toliko promasena kupovina. Link to comment
Bright Billy Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Supicu, sikimi, noju i cakiju ugovori isticu na kraju sezone. Ako zele da odigraju nesto u evropi morace na leto, umesto njih, da dovedu neke ozbiljnije konkurente za prvi tim. Pored para, kao hronicnog problema, problem ce biti i da se nadju dobri domaci igraci, posto cemo kvotu stranaca da ispucamo u ovom prelaznom roku. Link to comment
pbg12345 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 bez zajebancije, jel postoji mogucnost da dovedemo zigu? covek je ipak fudbaler, koji je prosao spansku i englesku ligu i cenim da je i u 35 toj za razne sikimice bog fudbala a koliko ja shvatam to je taj neki profil napadaca Link to comment
MiddleClass Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Rekao je Ziga da ne zeli da zauzima mjesto nasoj djeci Sikimi i Orlandinju. Link to comment
teacher Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Rekao je Ziga da ne zeli da zauzima mjesto nasoj djeci Sikimi i Orlandinju. ne može svako da ponovi efikasnost sikime... Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Pored para, kao hronicnog problema, problem ce biti i da se nadju dobri domaci igraci, posto cemo kvotu stranaca da ispucamo u ovom prelaznom roku. Iz današnje perspektive će ovo biti ubedljivo najveći problem. Verovatno će se polomiti da vrate par povratnika, a takođe bi trebali bolje da iskoriste i mesto drugog ex-Yu stranca. Uopšte me ne čudi što Partizan juri Ivanića i nudi ogromne novce, jer naći kvalitetnog domaćeg igrača iz teško, pogotovo nakon omladinske titule prvaka sveta, jer su praktično svi talentovaniji igrači napustili ligu. Domaća liga ne može da ponudi ni jednog igrača koji može trenutnim kvalitetom da dogura ni do klupe Zvezde, sem Ivanića i Ožegovića. Svi su se oslonili na iskusnije igrače. Veljković iz Tottenhama nije ni produžio ugovor niti je prešao negde. Uopšte se ne bi začudio da probamo da ga uzmemo ako se niko drugi ne javi, a ni opciju na leto ne bi isključio. Kada smo već kod Ivanića: http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/29397/zvezda-ponovo-juri-ivanica Link to comment
katamaran Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 – Не, за сада... – Vise puta sam nacuo neke price da bi kod nas mogao na leto. Link to comment
pbg12345 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Vise puta sam nacuo neke price da bi kod nas mogao na leto. sta i koga si kvotovao? :D Link to comment
Segundo Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 sta i koga si kvotovao? :DU Posrbicinom linku koji vodi na vest da sada Zvezda juri Ivanića. Terza na pitanje o tome odgovorio sa "Ne, za sada". Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts