Cane Vukic Prebranac Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Јел Ахчин нови Мијовић? Link to comment
Psihodelija Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 bice veliko iznenadjenje ako jovic ne bude bio top klasa centarfora na evropskom nivou. to kako on igra u zvezdi sa 17 godina i kako ga raznorazni strucnjaci sada ocenjuju, nije mnogo bitno za njegovu karijeru. Link to comment
Strahan Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdin-ponos-i-strepnja-za-sutra-kako-preziveti-posle-klase-1996/125151 Inače, ovo je klasičan tekst Darjana zbog kojeg ga smatram očajnim novinarom. +1 Link to comment
Babu Bhatt Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Zna li se s kim sve igramo u Sloveniji? via Tapatalk Link to comment
Dimitrije Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 ... Spisak putnika za Terme Čatež: .... Poveli su 5-oricu golmana(!): Kahrimana, Supica, Trkulju, Vicica i Manojlovica. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Довођење Супића је, као и довођење Сикимића, било тотална глупост. Link to comment
casperbgd Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Supica su bese doveli kad je bila opcija da Kahriman ode u Bastiju? Link to comment
Dimitrije Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Ne znam kakav je Supic, ali Trkulja je bio povredjen, Manojlovic premlad na pozajmici u Bezaniji a Vicic se nicim nije isticao. Morali su da dovedu iskusnog golmana kao zamenu Kahrimanu. Sto se tice Sikimica, mislim da nije promasaj i da se uklapa u Bozovicev koncept (on je insistirao da ga dovedu). Sikimic nije odigrao nista spektakularno, ali u nekoliko utakmica gde su njegove fizicke predispozicije mogle da dodju do izrazaja odigrao je solidno. Link to comment
teacher Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Ne znam kakav je Supic, ali Trkulja je bio povredjen, Manojlovic premlad na pozajmici u Bezaniji a Vicic se nicim nije isticao. Morali su da dovedu iskusnog golmana kao zamenu Kahrimanu. Sto se tice Sikimica, mislim da nije promasaj i da se uklapa u Bozovicev koncept (on je insistirao da ga dovedu). Sikimic nije odigrao nista spektakularno, ali u nekoliko utakmica gde su njegove fizicke predispozicije mogle da dodju do izrazaja odigrao je solidno. Koje su to utakmice? Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment
Strahan Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 (edited) ne valja se oslanjati na supica, bolje neka brane klinci Edited January 13, 2016 by Ugo Link to comment
Dimitrije Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Koje su to utakmice? Sent from my iPad using Tapatalk Mnog me pitate, dao je jedan gol i ima jednu asistenciju. Za relativno malu minutazu koju je imao to nije lose. Link to comment
Bright Billy Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Supica su bese doveli kad je bila opcija da Kahriman ode u Bastiju? ne. trazili su matorog golmana koji hoce sezonu da provede na klupi, da bi manojlovica mogli da posalju na pozajmici. trkulja, za kog mislim da je bolji od pomenutog manojlovica, je imao neku tezu povredu a za ovog petog prvi put cujem. Link to comment
Milosh76 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 - Da li ću u četvrtak u 9 u klupski autobus za Kopar ili ću u bus za aerodrom "Nikola Tesla", pa u Francusku, zaista ne bih mogao da tvrdim. Iskreno, spremio sam glavu da ostajem u Zvezdi, jer ja ovde igram iz ljubavi, čistog srca i gde god da budem otišao za mene će to biti samo posao. S druge strane, Bordo je veliki klub, ne nudi samo novac već kompletnu sportsku priču koja mi se dopala. Sve sam prepustio menadžeru i klubu, pa ćemo videti - objasnio je Jovanović. To je to...ode i on. Link to comment
Bright Billy Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 s druge strane, mogo bi i neke pare da zaradi Link to comment
Recommended Posts