Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

bice veliko iznenadjenje ako jovic ne bude bio top klasa centarfora na evropskom nivou. to kako on igra u zvezdi sa 17 godina i kako ga raznorazni strucnjaci sada ocenjuju, nije mnogo bitno za njegovu karijeru.

Ne znam kakav je Supic, ali Trkulja je bio povredjen, Manojlovic premlad na pozajmici u Bezaniji a Vicic se nicim nije isticao.  Morali su da dovedu iskusnog golmana kao zamenu Kahrimanu.

Sto se tice Sikimica, mislim da nije promasaj i da se uklapa u Bozovicev koncept (on je insistirao da ga dovedu).  Sikimic nije odigrao nista spektakularno, ali u nekoliko utakmica gde su njegove fizicke predispozicije mogle da dodju do izrazaja odigrao je solidno.

Ne znam kakav je Supic, ali Trkulja je bio povredjen, Manojlovic premlad na pozajmici u Bezaniji a Vicic se nicim nije isticao. Morali su da dovedu iskusnog golmana kao zamenu Kahrimanu.

Sto se tice Sikimica, mislim da nije promasaj i da se uklapa u Bozovicev koncept (on je insistirao da ga dovedu). Sikimic nije odigrao nista spektakularno, ali u nekoliko utakmica gde su njegove fizicke predispozicije mogle da dodju do izrazaja odigrao je solidno.

Koje su to utakmice?

Sent from my iPad using Tapatalk

Koje su to utakmice?

Sent from my iPad using Tapatalk

Mnog me pitate, dao je jedan gol i ima jednu asistenciju.  Za relativno malu minutazu koju je imao to nije lose.

Supica su bese doveli kad je bila opcija da Kahriman ode u Bastiju?

ne. trazili su matorog golmana koji hoce sezonu da provede na klupi, da bi manojlovica mogli da posalju na pozajmici. trkulja, za kog mislim da je bolji od pomenutog manojlovica, je imao neku tezu povredu a za ovog petog prvi put cujem.

- Da li ću u četvrtak u 9 u klupski autobus za Kopar ili ću u bus za aerodrom "Nikola Tesla", pa u Francusku, zaista ne bih mogao da tvrdim. Iskreno, spremio sam glavu da ostajem u Zvezdi, jer ja ovde igram iz ljubavi, čistog srca i gde god da budem otišao za mene će to biti samo posao. S druge strane, Bordo je veliki klub, ne nudi samo novac već kompletnu sportsku priču koja mi se dopala. Sve sam prepustio menadžeru i klubu, pa ćemo videti - objasnio je Jovanović.

To je to...ode i on.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...