Jump to content

FK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Ok, ali svakako bih na njihovom mestu levog beka pokušao da rešim jednostavnije i jeftinije, a poziciju Argentinca oko koga se angažuje  kompletna državna klupska infrastruktura bih sačuvao za igrača koji će da vuče ekipu u prvenstvu i da rešava utakmice

Evo sad i klince u veznom redu hoće da dupliraju sličnim igračima sličnih godina. Kao prošli put kad su navodno tražili štopera Babića iz Vojvodine,  pored živog našeg Vukašina

Prodace gomilu klinaca, bar dvojicu, ako ne i vise. Prodaju Rajkovica i Jovanovica odmah i jos jednog (Ristica/Grujica/Jovica) i da ostane jos godinu dana ovde. Ili u Jovicevom slucaju do januara 2016, jer tada puni 18 godina i moze da ode gde god hoce jer ce biti punoletan.

Verad potpisao na 2 godine.

Dobro nam dosao

Ovaj je nas Izraelac... Idan Vared

Edited by Milosh76

Prvi Izraelac?

hats_off.gif

Glupi mozzartsport napisao IDAD, a covek je Idan... a ja sam pogresnog nasao, pa onda ispravio

• Author
Sutra iz Brazila stiže Bruno Matoš koji će da pojača konkurenciju u veznom redu. On je prethodne sezone branio boje Novog Pazara, a trener Miodrag Grof Božović čuo je mnogo pohvala o kvalitetima Brazilca. Nezvanično se može čuti da su za „njega“ garantovali Nenad Lalatović i Miodrag Kosanović

Sjajne garancije. Valjalo bi da se izjalovi.

:lol:

Treba vidjeti sta Karasi misli... 

Nista jos nema za Mladju i omladinsku skolu zvanicno?

• Author

Ne još, mislim da je na moru ili se tek vratio.

Inače, nema potrebe da nagovestim kako je Izraelac došao u CZ. Zahavi - Ramadani kombinacija.

Sta ima veze, ako zna da igra fudbal i ako ce biti bolji od sadasnjih krila.

Inače, nema potrebe da nagovestim kako je Izraelac došao u CZ. Zahavi - Ramadani kombinacija.

Realno, sumnjam da je iko imao dilemu oko toga :D

• Author

Mene najviše brine trener. Danas je manje-više provukao priču kako mladim je potreban B tim, a njemu iskusni igrači. Njegova iskusna odbrana je po komentarima na netu (i po njegovim komentarima) popustila više nego par puta u poslednja dva meča.

prejaki smo.

:lol:

Treba vidjeti sta Karasi misli... 

On je do sad poslao najboljeg brazilca na probu. Covek je batalio fudbal kad nije prosao u Zvezdi.

http://crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najvaznije/2168/Brazilac+Aleks+stigao+na+pripreme.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Alex_J%C3%BAnior

Mogu samo da zamislim kakvi su igrači tada igrali kada su ovi ovako dobri - iskren je Aleks

Edited by katamaran

Guest
This topic is now closed to further replies.