porucnik vasic Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Klub ne mora da prodaje nikoga vise nakon ove prodaje Grujica ali da se ne zajebavamo mnogo oko cene i bezveze precenjujemo igrace, 2.5 miliona i 20% je odlicna cena za Jovanovica, pod uslovom da je ova cifra uopste tacna. Meni smrdi da je i ova prica sa "revidiranjem ugovora" zapravo mamac za javnost da se upeca na eventualnu prodaju, po sistemu "trazio nam alavi menadzer isuvise da bi ostao pa smo morali da ga prodamo". Veci problem je to sto mi ionako moramo da kupujemo jednog pristojnog stopera a ako prodamo Vuleta moracemo dvojicu. Ми сад не морамо да продамо никога, од свих играча који сад играју у првих 11 Вуле и Плавшић имају највећи економски потенцијал, од целог посла би менаџер тренутно имао највише користи. Шапоњић колико видим није импресионирао ни комшије југословене, тако не знам чему поређење са њим. Link to comment
katamaran Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Ovo za revidiranje ugovora sam video na jednom forumu. Nisam nasao vest. Link to comment
Milosh76 Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Ako hoce novi ugovor, moze jos 4 godine do januara 2020... Cifra je za ozbiljno razmisljanje, ali ako hocemo LS/LEZ onda treba podignuti rucnu i sacuvati ekipu. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 Klub ne mora da prodaje nikoga vise nakon ove prodaje Grujica ali da se ne zajebavamo mnogo oko cene i bezveze precenjujemo igrace, 2.5 miliona i 20% je odlicna cena za Jovanovica, pod uslovom da je ova cifra uopste tacna. Meni smrdi da je i ova prica sa "revidiranjem ugovora" zapravo mamac za javnost da se upeca na eventualnu prodaju, po sistemu "trazio nam alavi menadzer isuvise da bi ostao pa smo morali da ga prodamo". Veci problem je to sto mi ionako moramo da kupujemo jednog pristojnog stopera a ako prodamo Vuleta moracemo dvojicu. Ne slažem se da je odlična cena. Pristojna da, odlična ne. Čisto da podsetim, Rajković je otišao za 3 miliona u Maccabi, a Zvezda je pre deset godina prodavala štopere za više novca (ne, ne mislim na Vidića on je izuzetak). Jovanović ima dosta stvari na kojima treba da radi, ali postoji niz dobrih fudbalskih osobina koje trebaju da se doteraju kako bi bio odličan štoper. Da se ja pitam, Bordeaux bi morao da nađe rešenje na nekom drugom mestu. Intervju sa Grujićem za MozzartSport: http://www.mozzartsport.com/vesti/intervju-marko-grujic-liverpul-bih-izabrao-pre-reala-i-barse-klop-me-do-tancina-upoznao-sa-projektom/124952 Pre pola sata su počele pripreme za drugi deo sezone. Vieira, Ibanez i Matos su zakasnili uz dozvolu: Adžić, Ilić i Mijailović su očekivano na spisku od omladinaca. Iznenađenje je Jovanović, baš kao i izostanak Joveljića. Link to comment
harper lee Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 NIje bitno za koliko smo prodavali ovog ili onog igraca. Jovanovic je, po mom sudu, ozbiljno precenjen stoper i ova suma je dzek-pot za njega. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 Tako reci, ne slažem se sa tobom. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 (edited) http://mondo.rs/a864818/Sport/Fudbal/Bozovic-o-pripremama-Zvezde-Jovanovicu-pojacanjima.html Šta je s Vukašinom Jovanovićem? "Šta mu se dogodilo?", pitao je.Je l' odlazi u Bordo?"Nema od toga ništa". edit. Terzić: http://www.mozzartsport.com/vesti/poruka-delijama-pred-prelazni-rok-bicete-zadovoljni-kad-dovedemo-dvojicu-stranaca-vule-ostaje-mozda-ce-da-vredi-5-000-000/124988 Edited January 11, 2016 by Nemanja Posrbica Link to comment
katamaran Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Kad nema Kokeze, Tonceva i ostalih 26 razbojnika ni informacije ne cure. Niko nema pojma kog stopera jurimo. Link to comment
Milosh76 Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Bila bi fora da ni da Le Taleka ne dovedemo... Link to comment
katamaran Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Po onome sto retvituje rekao bih da je to gotov posao https://twitter.com/letallecdamien Link to comment
Bright Billy Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 danas im u gostima bio onaj mali sa kosova sto zivi sam Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Гаврић и Цветковић као Jay & Silent Bob Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 Reprezentativac Antigve i Barbude nije se nametnuo u crveno-belom dresu, kao ni na pozajmici škotskom Aberdinu. "Parkeru je istekla pozajmica Aberdinu, on će doći u narednih par dana, ali trener Božović u ovom momentu ne računa na njega", objasnio je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić. On je rekao da računa, preneli su novinari Terziću prethodnu izjavu trenera, jasno je - ironičnu. "Pa videćemo", nasmejao se Terzić i potom pojasnio situaciju: "Kada imate strance u ekipi, oni moraju da budu igrači koji prave razliku na terenu, koji igraju standardno. Mi imamo par stranaca koji su dobri igrači, međutim, nisu igrali standardno i procena je da neće imati potrebnu minutažu u prolećnom delu sezone. Pokušaćemo da nađemo kompromis i raskinemo ugovore kako sa Parkerom, tako i sa još nekim strancima. Razgovaraćemo još sa trenerom Božovićem o tome i, nadam se, rešiti sve na zadovoljstvo i kluba i igrača". Gledajući spisak igrača i njihovu statistiku, može se naslutiti da su Idanu Veredu i Mamaduu Mbođu dani u crveno-belom dresu odbrojani... Link to comment
Recommended Posts