Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Samo bi Parkera pustio džabe.

Jel on godinu dana ili pola godine na pozajmici? I jel mu ugovor traje do 2017? Ima sa njim da se napatimo.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted

Polako, kad odu Hugo i Jovic svi cemo ga prizivati umjesto tandema Orlandinjo-Sikima.

Posted

Тим ће у сваком случају бити сачуван за Лигу шампиона, то је оно што је најбитније.

Posted

Ako ode Cvetkovic imacemo problema, a tek Gavra kad procveta kod one neznalice iz NS... ode titula

Posted

Тим ће у сваком случају бити сачуван за Лигу шампиона, то је оно што је најбитније.

+1

mada ja nikako ne bih zanemario ni ovaj visemilonski + koji terza ostavlja za sobom

samo da potraje on, izdrzi bocne udare ovih vecno nezadovoljnih saljivdzija pa ima i mi za koju godinu da (ponovo) pokoravamo evropu kao sto godinama vec radi preporodjeni ofk

i stadion ce nam ako bog da srece, terzica i vucica uskoro zaliciti na velelpnu karaburmu

Posted

Jel on godinu dana ili pola godine na pozajmici? I jel mu ugovor traje do 2017? Ima sa njim da se napatimo.

Sutra će se pojaviti na prozivci, ali se na njega ne računa.

Posted

+1

mada ja nikako ne bih zanemario ni ovaj visemilonski + koji terza ostavlja za sobom

samo da potraje on, izdrzi bocne udare ovih vecno nezadovoljnih saljivdzija pa ima i mi za koju godinu da (ponovo) pokoravamo evropu kao sto godinama vec radi preporodjeni ofk

i stadion ce nam ako bog da srece, terzica i vucica uskoro zaliciti na velelpnu karaburmu

Ruku na srce, ta dva stadiona su uvek bili nalik jedan drugom: ukopani u kosini brda, sa zapadnom tribinom visom od istiocne.  Jedina razlika je u velicini. 

Posted

Brat Ibanjez! :Hail:

Mnogo veliki brat. Bas su se okupili sjajni momci, i domaci i stranci, i klinci i ovi matori.

Posted

Očigledno kasne sa objavom intervjua nekih 10,15 dana, inače bi išla i prigodna fotka [emoji4]

attachicon.gifScreenshot_2016-01-10-18-44-12-1.png

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Пази човек на линију. Није као Лука Јовић

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...