Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Daj briši ovo, šta mi misliš da smo mi ludi što ne spominjemo kataija? :isuse:

Faktor iznenađenja čoveče, kad ga tapnemo pred same kvalifikacije rivali neće imati predstavu šta ih je snašlo, biće šetnja

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Dovoljno relevantno, s obzirom da mučenog gruju nateraše u mučeni liverpul pod devizom - da zadržimo tim i uđemo u lš!

Sad kad kažeš da razmatraju i druge prodaje stvarno može čovek da pomisli da nisu baš govorili apsolutnu istinu. Mislim ne ja, neki gori čovek...

Edited by Ruxin

Brate ništa ne znaš, daj bože da si uopšte ikad bio u finiksu a kamoli izučavao menadžment tamo :isuse:

Takve igrače štekaš i kriješ da bi te uveli u lš kad se glupi skauti zalepe na ove tzv. nosioce igre, menadžment 101

Edited by Ruxin

znas sta, da nismo u dugovima pa i da rizikujemo. milion za gavrica je sasvim dobra cifra. jedino ako njemu cale ne da u mancester junajted, al slupacemo ubedicemo ga nekako...

Kada smo kod Gavrića, vidim da se sve češće piše da je sve bliži Vojvodini. Meni Gavrić podseća na lošu kopiju Kasalice, koji nikada nije ništa više od solidnog back-up igrača. Solidan osećaj za ubacivanje iz drugog plana, ali i tu je ograničen, jer prečesto promašuje šanse zbog loše tehnike.

znas sta, da nismo u dugovima pa i da rizikujemo. milion za gavrica je sasvim dobra cifra. jedino ako njemu cale ne da u mancester junajted, al slupacemo ubedicemo ga nekako...

Pa pazi ako srđan gavrić ima i malo mozga svestan je da je poslednja stvar potrebna ovom svetu - još jedan zoran tošić!

mozda mu je ipak bolje da ide prvo u vojvodinu, samo ne znam otkud njima tolike pare...

Možemo da se menjamo za Ivanića, nije problem.

mozda mu je ipak bolje da ide prvo u vojvodinu, samo ne znam otkud njima tolike pare...

Realno, možemo ja i ti ovako da razmatramo opcije do sutra ali zna se kako to ide svuda u svetu.

Terza odluči, ako je raspoložen pruži priiiku pripadajućem srđanu da u javnosti debatuje na temu sudbinu sina mu, pa u zavisnosti od kvaliteta argumenata terza preseče...

Nismo mi to izmislili.

na ovom talasu velike potraznje za nasim igracima ja ni gavrica ne bih pustio ispod milion...

Dinara? Nema sanse da bi neko dao bilo koje pare za takvog dunstera. Jedino Lala genije sto nam je natovario njega i Cvetka.

Kada smo kod Gavrića, vidim da se sve češće piše da je sve bliži Vojvodini. Meni Gavrić podseća na lošu kopiju Kasalice, koji nikada nije ništa više od solidnog back-up igrača. Solidan osećaj za ubacivanje iz drugog plana, ali i tu je ograničen, jer prečesto promašuje šanse zbog loše tehnike.

Kasalica je za Gavrica Bejl i Ronaldo zajedno. Gavric je nivo Reljica, Ignjatijevica, Mirica. Nije ni blizu Milunovica i Kasalice koji nisu dovoljno kvalitetni za Zvezdu.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...