Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Da li je bilo primera da se u slucaju odlaska na pozajmicu stavi klauzula da se ugovor moze raskinuti u slucaju neke, pupupupupomerihsesmesta, teze povrede?

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Da li je bilo primera da se u slucaju odlaska na pozajmicu stavi klauzula da se ugovor moze raskinuti u slucaju neke, pupupupupomerihsesmesta, teze povrede?

Nema od toga ništa, ali je verovatno Liverpool osigurao ugovor Grujića u slučaju povrede.

Da su Pazarci i Lucanci i drugi JSL-ovci preterano tukli Zvezdine igrace - nisu. Ko je od Zvezdinih zaradio tezu povredu ove sezone? S druge strane, igraci tih timova koncentrisani su prevashodno na odugovlacenje ige i valjnje po terenu nego na neko ubojito kidisanje na protivnike. Gruja ce da bude ok. Steta je samo sto ne ostaje duze u Zvezdi, bilo bi bolje i za Zvezdu i za gledaoce i za srpski fudbal. Takvih kao Gruja nema mnogo, pa se njegov odlazak tesko moze da nadomesti. Bez Gruje tesko ce Zvezda do grupne faze LS ili LE.

Plus jedan.

Posle ovog transfera očekujem pojačanu pojavu najboljih crnogorskih fudbalera.

Poslao tapatalk

Gruja otisao u Liverpul, a grobari odmah doveli Everton

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

presica ilieva?? covek je na drogama

ja se apsolutno slažem. međutim, ti si taj koji je pre samo desetak dana bio pobornik selidbe u slovenačku ligu, da jsl mesari ne bi bogaljili naše igrače.

I jos uvek sam. No, pare stizu pre nego sto pocne prvenstvo, bodovna razlika je velika, tako da se nadam da ce Partizanove premije satelit klubovima u fazonu "slomi noge Gruji" da izostanu na prolece. Zato Katai i Plavsic neka se pricuvaju.

I jos uvek sam. No, pare stizu pre nego sto pocne prvenstvo, bodovna razlika je velika, tako da se nadam da ce Partizanove premije satelit klubovima u fazonu "slomi noge Gruji" da izostanu na prolece. Zato Katai i Plavsic neka se pricuvaju.

Ozbiljan si?

Браћо цигани да сте живи и здрави!

Мир Божији - Христос се роди!

Свако добро вама и вашима, а ми да се видимо на лето на Мари и да прославимо ЛШ.

Za one batine koje se u engleskoj ligi vode pod "muska igra", kod nas (i ne samo kod nas) bi pljustala iskljucenja.  Mislim da ce Gruja pre da zaradi povrede u Premijer Ligi nego u nasoj JSL.   Uostalom, u razigravanju Zvezda ce da igra protiv timova koji se ne bore za opstanak i koji se ne bore za titulu.  Mislim da u JSL veca opasnost od povreda vreba zbog losih terena (ukljucujuci tu i Zvezdin) nego zbog zestoke igre. 

Da, zapravo je i cudo sto uz onakve terene i nije bilo vise povreda. Verovatno je negde do aprila i rizik veci zbog snega i kise, kad malo otopli malo ce se i popraviti uslovi. Steta je sto i na Marakani teren izgleda prilicno lose, a ne verujem ni da su pomocni tereni na kojima se trenira nesto bolji. Osim ako i prvi tim nije presao na onaj sa vestackom travom sto je napravljen dok je Lukic bio predsednik ako se ne varam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...